Szereti a kockahasvideókat? Mi igen! Megint összeszedtünk belőlük hármat, kezdve a Blokk Média riportjával, amiben Drass Péter előadóművész mesél a szakmájáról: chippendale-ként dolgozik. Amire mindig is kíváncsiak voltunk: tényleg rengeteget edz, ha jól számoljuk, hetente tizennégyszer, hetente egyszer fodrászhoz megy, kozmetikushoz viszont nem jár, a szakállát-szemöldökét magának csinálja (mellesleg szerintünk ezerszer jobban, mint pl. egy olasz focista). Na de a többit nem meséljük el, nézze meg a videót!

Tavaly is külön kaptunk sajtóközleményt a Ripped and Stripped nevű, jótékony, de vetkőzős naptárról. Ez idén is így volt, és most az derült ki belőle egyrészt, hogy megjelent az alábbi videó, másrészt pedig az, hogy ezúttal lekaparható matrica fogja takarni a cenzúrázandó testrészeket a naptáron. Aki megveszi a kiadványt, az természetesen azonnal lekaparhat mindent.

Ripped and Stripped Making of the 2017 Calendar - Promotional Film from Ripped & Stripped on Vimeo.

Alább pedig egy rövid instagramos videót csodálhat meg, amint Justin Hawkins, a The Darkness nevű rockzenekar énekese invitál minden svéd rajongót a decemberi stockholmi koncertre. Mi pedig arra invitáljuk önt, hogy a poszt alján kattintson a szavazócsík valamelyik végére, mondjon véleményt szíve szerint!

438
424