Lehet az érdekes, hogy az ember azt nézi, hogy más jógázik? Természetesen igen, csak persze tudni kell, hogy kit nézzen az ember. 3 videót gyűjtöttünk most össze önnek sok szeretettel abban a reményben, hogy hátha kedvet csinálunk egy kis mozgáshoz. Ezúttal mind a háromnak a témája a jóga, és persze férfiak szerepelnek mind a háromban.

Az alábbi talán a legdöbbenetesebb, mert ez a férfi amellé, hogy borzasztó izmos, meghökkentően hajlékony is. Ilyeneket a férfiak nem szoktak tudni, legfeljebb táncosok jönnek a közelébe. Hát nézzük Ty Landrum bemutatóját.

A következő fiatalember azt mondja, 20 éves koráig rengeteget partizott meg züllött és csinált egy csomó hülyeséget, amit később megbánt. Aztán jógázni kezdett, és teljesen megváltozott az élete – most 22 éves és egyrészt nagyon örülünk, hogy megtalálta a belső békét, de másrészt elég nehéz elhinni, hogy mindössze két év alatt ilyen szintre eljutott. Mi a gyakorlatok feléről azt gondoltuk volna, hogy anatómiailag nem lehetséges. Ő meg fogja és megcsinálja.

Harmadiknak pedig nézzünk egy kis akrobatikus jógát, azaz akrojógát. Nem mintha a fenti két gyakorlat nem lenne szintén akrobatikus, de az akrojógában az a pláne, hogy itt párban kell végezni a gyakorlatokat. Tipikusan egy férfi tart egy nőt, de természetesen ez nem a megkötésekről szól – a lehetséges variációk száma végtelen. Szánjon egy pár percet az alábbi párra, elképesztő, miket tudnak ők is!

416
415