A Buzzfeed spanyol verziójának jutott eszébe összeszedni azokat a férfiakat, akik őszülő fejjel (és mellkassal) mutatják meg az Instagramon, hogy az 50 környékén vagy azon is túl is lehet szexi, aki odafigyel magára. A válogatásukban voltak néhányan, akiket mi már mutattunk itt a Velveten, úgyhogy őket most inkább kihagyjuk, de így is maradt 10 olyan júzer, aki minden porcikájában vonzó, esetleg egy dolgot kivéve.

Az csak nekünk gyanús, hogy egy ötvenes férfi miért érez kényszert arra, hogy folyamatosan a pucér felsőtestét pakolja fel az Instagramra? Hm. Persze ha mi ennyi idősen így néznénk ki, ráadásul modellként dolgoznánk, lehet, hogy mi se tudnánk ellenállni a csábításnak. Mindegy, filozofálás helyett nézzünk inkább egy-egy képet mindannyiuktól.

1. Aiden Brady

Őt egy ideje a Models.com is jegyzi a világ leghíresebb modelljei között, az Instagramja nem is igazán tartalmaz klasszikus szelfiket, csak profi fotósok tisztességesen retusált munkáit. Persze ez semmit nem von le az olyan képek élvezeti értékéből, mint mondjuk az alábbi.

A photo posted by Aiden Brady (@mr_aidenbrady) on

2. Garrett Swann

Örüljön most mindenki, aki nem allergiás az „influencer″ szóra, mert az amerikai Garrett Swann többek között ezzel a kifejezéssel írja le magát, azaz büszke arra, hogy ő másokat befolyásol. Gratulálunk neki ehhez, de még jobban remekül karban tartott fizikumához.

3. Anthony Varrecchia

Vajon a Buzzfeed összeállítása talán úgy készült, hogy pont az influencer szóra kerestek rá? Mindenesetre Anthony Varrecchia önleírása is ezzel a megjelöléssel jön. Őnála rögtön egyértelmű, hogy befolyása miben áll: arra próbálja rávenni követőit sármosan őszülő mellkasa bevetésével, hogy az alábbi cégtől rendeljenek egy doboz alsónadrágot.

Na? Önt befolyásolta?

4. Seth Andrew

Következzen most egy olyan kaliforniai férfi, aki a tetováláskedvelőknek kedvez.

A photo posted by Seth Andrew (@sir_ndrewsilver) on

5. Jack Foley

Úgy látjuk, hogy a sportos testalkat és a sármos-szimmetrikus arc azért még mindig nem elegendő ahhoz, hogy egy férfiból modell lehessen ötven éves kora körül. Kell az is, hogy férfitársai többségével ellentétben az illető mentes legyen a kopaszodást okozó génektől, és nőket megszégyenítő mennyiségű haja legyen. Jó példa erre... hát a fenti négy férfi is, de az alábbi Jack Foley meg végképp.

A photo posted by R JACK FOLEY (@to_ron_to) on

6. Alexandre Schuster

Őrület, ennek az Alexandre Schusternek meg jobban őszül a haja, mint a szakálla!

7. Paul Mason

Paul Masonról az alábbi egy viszonylag régi fotó, az ezóta eltelt időben még rengeteget nőtt tökfehér szakálla. Ő szintén modellként dolgozik.

A photo posted by Paul Mason (@paulmasonmodel) on

8. Shan Michael Hefley

Ő az egyik kedvencünk ebben az összeállításban, mert ő legalább nem csak saját magát és az őt pénzelő márkákat promózza az Instagramján, hanem elég egyedi módon Jézus üzenetét is próbálja közvetíteni a kisgatyás-edzős képekkel. Az alábbi képhez például az a szentencia tartozik, hogy

Az elméd legyen mindig tele a szeretet jóságával.

9. Jafkiv

Őróla sok minden nem derül ki az Instagramján, még a teljes neve sem, de az mondjuk igen, hogy filmpremierekre jár és hogy Balin a nyaraláskor a Four Seasonben szállt meg. Egyértelműen nem modell, ezt már csak abból is tudjuk, hogy nincs sok és hosszú haja.

10. Francisco Cipriano

És még egy modellel zárjuk a sort, akiről ugyan külön poszt még nem volt itt nálunk, de a lisszaboni divathétről szóló anyagban benne volt egy fotója (ezt a fotót látta fent borítóképként is). Hát alább mutatunk róla egy másik felvételt, fogadja szeretettel Francisco Ciprianót, aki a modellkedés mellett a mai napig szeret szörfölni és gördeszkázni.

A photo posted by Francisco C. (@fcipriano) on

766
1568