Brock O'Hurnt még októberben neveztük át szexvikingnek, és ha nem emlékszik, hogy miért, akkor nézze csak meg ezt a posztot és azonnal ért majd mindent. Nem csodáljuk, hogy egy karácsonyos reklámba is belevették őt, dőljön hátra és kattintson alább a play gombra.

Karácsonykor különösen fontosak a hagyományok, ebben a blogban pedig az a hagyomány, hogy hármasával posztoljuk a videókat. Vajon nyár eleji felfedezettünk, Wayne Skivington, a Cirque du Soleil kisgyerekes artistája-akrobatája is ünnepli a karácsonyt? Hát nézzük meg az Instagramját gyorsan, hátha termett valami!

A harmadik videó nem karácsonyos, viszont olyasvalaki szerepel benne, akit még sosem mutattunk ebben a blogban: Tom Wlaschiha a Trónok harcából. Tudják, ő az, aki nyáron itt volt Magyarországon, most viszont egy kádban fürdőzve adott interjút a GQ-nak (itt a videó eredeti forrása, de csak az alábbi kópiát tudtunk normálisan beilleszteni a posztba). Ha ön nem ért németül, szerintünk akkor is nézzen bele, vagy inkább kattintson erre a másik videóra, ami egy filmrészlet, és ahol Wlaschiha egy nyelvtudástól függetlenül élvezhető vetkőzőműsort ad elő.

447
414