Jó hete volt a magyar Robbie Williams-rajongóknak, a higiéniára sokat adó énekes legutóbbi lemeze ugyanis nem igazán hozza a Robbie Williamstől régen megszokott sikert, ezért a marketingesek kénytelenek tényleg mindent bevetni, hogy odafigyeljen a közönség. Például ahogy nézzük, egyenként üdvözöl Robbie Williams hivatalos Instagramja minden várost, ahol nyáron koncert lesz.

Mindenesetre megtiszteltetésnek vehetjük, hogy idén eddig csak Budapest került sorra brit városokon kívül, kaptunk is egy gyönyörű RW-logót a Lánchíd elé a Dunába. A legközelebbi pesti Robbie Williams-koncert augusztus 23-án lesz, úgyhogy ha már most gondolkozik, mivel lepje meg Bence nevű ismerősét következő névnapja alkalmából, akkor ez egy jó ötlet lehet. (Legalábbis ha hajlandó minimum tízezer forintot áldozni egy névnapi ajándékra.)

De volt egyéb promóznivaló is a héten, egy vadi új RobBot-kvízt lehet kitölteni ezen a hétvégén, ezt a hírt pedig Robbie Williams tökmeztelen képével próbálták még érdekesebbé tenni. Természetesen fogalmunk nincs, mi az a RobBot kvíz, de ha önt érdekli, kattintson ide, regisztráljon és rögtön meg fogja látni. Részünkről megelégszünk az alábbi csodás fotóval.

Illetve hogy csodás-e vagy nem, azt döntse el inkább ön a poszt legalján a szavazógép segítségével!

597
1401