Fabio Lanzoni a '80-as években lett híres, alapvetően azzal, hogy minden második szerelmesregény borítóján ő volt a macsó férfi. A háziasszonyok elvileg döglöttek utána, de mindenki más ki nem állhatta, a frizurája pedig nagyon, de nagyon messzire kiment a divatból, mióta véget értek a '80-as évek, a szimplán csak a keresztnevén, azaz Fabióként ismert modell viszont azóta is ragaszkodik a lobonchoz. Egyszer volt róla eddig külön poszt ebben a blogban, akkor a kommentelők is mind-mind utálkoztak. Hiába, Fabión csak nevetni lehet.

Nem vették őt komolyan kollégái sem, illetve más hírességek sem, ezt mutatja be az alábbi fotóösszeállítás java. Már a '90-es évektől kezdve mindenki azt kérte Fabiótól, hogy tartsa a karjában egy fotó kedvéért – azokat a jelenetet imitálva, mint amik annak idején a szerelmesregények címlapján szerepeltek. Rengeteg zseniális kép lett ennek az eredménye, Fabio az idők során tartotta már a karjában többek között Whoopi Goldberget és Ivana Trumpot is!

Sőt, Fabio nem áll meg a hírességeknél, ezzel is jelezve, hogy azért ő se veszi saját magát olyan véresen komolyan. Bár már 57 éves (vagy 55, a Wikipédia sem tudja biztosan), még mindig lelkesen vállal karbantartást, akár a közértben is! Az Imguron gyűlt össze egy adag fotó arról, hogy ha bárki felismeri Fabiót valahol, akkor simán odamehet hozzá, akár a szupermarketben is, és fényképezkedhet vele egyet, természetesen a klasszikus romantikus pózban.

And now... Fabio picks people up at Whole Foods
486
1129