Ha ön szereti a régi fotókat, jó helyen jár, mert a képarchívum bugyraiban most a Stallone-családról találtunk pár kincset a '70-es évek végéről. Fent látható, hogyan nézett ki a két Stallone-fivér (Frank és Sylvester) 1978-ban, de szerintünk náluk is érdekesebb az idősebb Frank Stallone, aki Francesco Stallone névvel született dél-Olaszország egyik legelmaradottabb régiójában 1919-ben.

Frank Stallone, Sr. 1932-ben került Amerikába, ekkor emigrált ugyanis az egész család – hát így kerültek át az újvilágba a mai napig csodált Stallone-gének. Nem sokkal később az olasz fiatalember az USA hadseregében szolgálta végig a második világháborút, aztán amikor hazatért, elvette első feleségét, Jackie-t, és hamarosan megszületett két fiuk, először Sylvester, aztán Frank.

Az idősebb Stallone fodrászüzletek és szépségszalonok tulajdonosa volt, négyszer volt összesen házas, és szerepelt az első Rocky-filmben egy kisebb szerepben. A képekről kiderül, hogy volt egy marha nagy kutyája, és hogy maga is elég jó formában volt, ekkor már a hatvanat is pont betöltötte. Klikkeljen!

1542
662