Noah Kingery 29 éves, Kaliforniában él. Körülbelül négy éve volt, hogy elvesztett valakit, akit szeretett, és innentől kezdve egyre inkább elvesztette a kontrollt, egyre mélyebbre csúszott az alkoholfüggőségben.

Annyira boldogtalan volt, hogy csak az ivás és az evés okozott neki örömet, így mindössze egy év önpusztítás alatt egészen 159 kilóra felment a súlya. Nem látott kiutat, eluralkodott rajta a depresszió, az öngyilkosságot is megkísérelte.

2014-ben év elején volt, hogy miután túlélte az öngyilkossági kísérletet, elhatározta, hogy megváltoztatja az életét. Azóta sem nyúlt többet alkoholhoz, egészségesen kezdett táplálkozni, és rendszeresen eljárt edzeni. 18 hónap alatt testsúlya több, mint felét leadta, amint ez a Facebookon közzétett fotóin is remekül látszik. Most 70 kilót mutat a mérleg, ha rááll. Kingery azt is hangsúlyozza, hogy a keresztény hit sokat segített neki abban, hogy az életét megváltoztassa.

Bár Kingery azóta már egy fitneszvállalkozás tulajdonosa lett, a szomorú, önpusztító időszak nem múlt el teljesen nyomtalanul. Annyi emlékezteti a mai napig arra, hogy min ment keresztül, hogy a testsúlynövekedéstől kinyúlt a bőre – amit egyébként műtéttel korrigálni lehet. Kattintsa végig a képeket, tényleg elképesztőek!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

467
464