Ellis Lacy akkor vált ismerté a britek körében, amikor az X-Faktor tizenkettedik szériájába jelentkezett. Igazán csinos arca van, szóval nem véletlen, hogy a nézők körében hamar népszerű lett. 

Mielőtt berobbant volna a médiába, a srác fegyvermérnökként dolgozott a haditengerészetnél. Szexi szakma, megspékelve azzal, hogy Lacy állítólag harcművészetben is jártas. Ha megnézi az alábbi képet, láthatja, hogy tényleg minden adottsága megvolt ahhoz, hogy sztár legyen. 

Az énekes viszont sajnos kicsit túltolta a dolgot, és az egész ott kezdődött, hogy nem túlzottan szégyenlős, sőt, inkább magamutogató alkat.

Persze nem az Instagramos meztelen képei volt a csúcs, hanem amit a Youtube-csatornáján művel. Lacy ugyanis vloggerkedik is, és annyira nem tud mit kezdeni magával, hogy oktatóvideókat is tett közzé. Például olyat, amin megmutatja az óvszer helyes felhelyezését - amit természetesen a saját péniszén demonstrál.

Nesze neked, sztár attitűd.

A cenzúrázatlan, 18+-os verzió itt van, ne kattintson, ha nem szeretné látni, inkább nézze meg a pasit spártai harcosként! 

Na hogy tetszenek a kockák?
607
413