Ez a poszt bizonyos Greyston Holtról szól, aki egy kanadai sorozatszínész. Ha a Durham County, Alcatraz vagy Bitten címek mondanak önnek valamit, akkor talán az arca is ismerős lehet.

Greyston Holtban az a legérdekesebb számunkra, hogy Greyston Stefancsik néven született 1985-ben. Igen, a vezetéknevének azért magyaros az írásmódja, mert apai nagyszülei 1957-ben menekültek el Magyarországról, sőt, az anyai nagymamája is magyarországi származású volt, úgyhogy a színészt 75%-ban magyarnak könyvelhetjük el. Éljenek a kanadai magyarok!

Ehhez képest elgondolkodtató, hogy a fiatalember vajon direkt választott-e olyan vezetéknevet művésznévnek, ami magyarul is értelmes.

Hm.

Na de a filozófiai kérdéseknél valószínűleg jobban érdekli nézőink többségét, hogy ez a Greyson Stefancsik éppen olasz barátnőjével, Cristina Rosaltóval nyaral Barbadoson, és együtt fényképezték le őket egy-két, hogy finoman fogalmazzunk, romantikus pózban.

Szóval úgy tessék nézegetni ezeket a képeket, hogy a fiatalember 75%-ban honfitársunk (már ha ez változtat valamin). Itt alább meg már megy a szavazás, klikkeljen egyet bele ön is! Hogy tetszik Greyston Stefancsik/Holt?

952
845