Kristin Cavallari amerikai tévés személyiség/színésznő a napokban az alábbi képet posztolta a futballista férjéről egy olyan felirattal, aminek a szabad fordítása akár az is lehetne, hogy:

Nincs rásülve a fürdőgatya

A lényeg mindenesetre ez: a kedves férj meztelenül napozik. Íme.

Jay Cutler

Plusz, ahogy nézzük, meztelenül is fényképezkedik. Nem ő az egyetlen híresség természetesen, aki ezt teszi, sőt, az Instagramra fel is tölti, úgyhogy az E-online összeállításának segítségével nézzük a legjobb nudizós képeket a közelmúltból!

Justin Bieber

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Vele kell kezdenünk, mert ő a leghíresebb és az ő fenekét egyszer külön posztban is megénekeltük. Bieber a jelek szerint továbbra is lelkes nudista, és most hogy már minden érdeklődő láthatott mindent a testéből, tényleg nincs túl sok értelme továbbra is fürdőnadrágot hordania a jövőben.

John Legend

Kevésbé bátor John Legend, aki csak a nappaliban meztelenkedett, és aki szintén nem posztolja saját magától a pucér fenekét. Helyette felesége, Chrissy Teigen tette meg nekünk ezt a szívességet.

Tom Schwartz

A post shared by Tom Schwartz (@twschwa) on

Tom Schwartz amerikai realitysztár azonban annyira pontosan követi Justin Bieber jó példáját, hogy a fotója feliratában utalt is az énekes híressé vált nudista fotójára. Biebernél többet Schwartz sem mer mutatni, dehát ezt az Instagram felhasználói feltételei valószínűleg nem is engedik. Igaz, hogy a Youtube-ról is azt hittük, hogy erekciót nem lehet rá feltölteni, és pont a múltkor szembesültünk vele, hogy ez mennyire nem igaz.

Tyler Hubbard

A post shared by Tyler Hubbard (@thubbmusic) on

Ez az amerikai zenész a Florida Georgia Line nevű formációból inkább csak villantott, mint nudizott, de azért mi így is értékeljük az erőfeszítéseit, mert vajszívünk van.

Josh Brolin

A post shared by Josh Brolin (@joshbrolin) on

Végre egy színész! A 49 éves Josh Brolin nagyjából annyi kommentárt fűzött ehhez az egyedi atmoszférájú képhez, hogy

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy férfi, aki magasról szart mindenre

Egészségére.

Jeremy Levenbach

A post shared by Jeremy Levenbach (@levenbutt) on

És ne maradjon ki az a humorista sem, aki kifejezetten arról híres, hogy az Instagramra posztolgatja meztelen testét hátulról nézve. A fenti képen Aziz Ansari színész-humorista asszisztál neki a pucérkodáshoz, de Levenbach egyébként forgalmas városi utcákon és a természeti tájakban szokott feltűnni tökpucéron.

És ha ennyi még nem volt elég meztelen fenekekből, kattintson vissza mondjuk ehhez a poszthoz.

759
525