Pietro Bosellit emlegettük már egy párszor, és amióta a legutóbbi külön posztot összeállítottuk róla, azóta a „szexi matektanár” név ragadt rá. Merthogy ő úgy lett híres, hogy matematikából PhD-zett, előadásokat tartva az egyetemen, de közben beindult a modellkarrierje is, mert hát úgy néz ki, ahogy, plusz nagyon szeret edzeni.

A post shared by Pietro Boselli (@pietroboselli) on

Pietro Boselli egy olasz srác, aki rengeteg időt töltött Nagy-Britanniában, és eléggé az az érzésünk az alábbi videó kapcsán, hogy itt valószínűleg az angol humorral próbálkozik.

Szóval az a poén a fenti videóban, hogy ha az ember a Fülöp-szigeteken rekedt, ahol nincs semmi, főleg nem konditerem, hogyan lehet megoldani az edzést? Hát, most jön a vicc: mögé kell lopakodni egy filippínónak, el kell kapni, és máris van súlyzója az embernek!

Egy pillanatig sem gondoljuk, hogy szegény Boselli valóban rasszista lenne, de azért ha az élet más területein is annyira okos lenne, mint a matematikában, akkor valószínűleg felmerült volna benne, hogy nem veszi ki magát túl jól, ha ő, a nagydarab fehér ember a kisebb termetű, nemfehér férfira azt mondja, hogy „az”, illetve „a súlyzóm”, miközben a másik srácnak az arcát se látjuk rendesen, meg se szólal, és úgy általában csúnyácska tárgyként viselkedik a csodálatosan szép fehér ember jelenlétében.

Namost van az a vicctípus, ami attól vicces, hogy kínos.

Ez viszont sajnos csak kínos, de nem igazán vicces.

És lehet, hogy ön úgy gondolja, hogy túlzásba visszük a politikai korrektséget, de hadd tegyük ide, hogy a modellfiúkkal egyébként jellemzően nem foglalkozó Telegraph című lap oldalán találtuk meg ezt a videót abban az összefüggésben, hogy mennyien fel vannak háborodva most Boselli emiatt szerencsétlen vicce miatt. Miközben a fiatalember persze nem csak azért ment a Fülöp-szigetekre, hogy jobb sorsra érdemes embereket emelgessen, hanem egy jótékonysági akcióban is részt vett, és ezt szintén dokumentálta az Instagramon.

A post shared by Pietro Boselli (@pietroboselli) on

Kattintson a szavazócsík valamelyik végére! Tetszett Pietro Boselli vicces videója vagy nem?

601
627