Ha ön csak annyira emlékszik a Dragon Ballal kapcsolatban, hogy ez valami rajzfilmsorozat volt a '90-es években 5 és 6 év közötti kisfiúknak, akkor kb. önnek is annyi rémlik, mint pl. nekem. Sokkal mélyebb nyomokat hagyott azonban a teljes címén Dragon Ball Z-nek nevezett japán alkotás egy dél-Afrikában született, de ma már Los Angelesben élő srácban, akinek a neve Julian Louw. Őt mutatjuk be ebben a posztban.

Louw azt mondja, magányos és zárkózott gyerek volt, de a Dragon Ball Z nagyon tetszett neki, azon belül is főleg egy Trunks nevű figura, akinek lila haja van, a '90-es évek divatja szerint középen könyvfrizurává kettéválasztva. Szóval felnőtt korára úgy döntött, hogy ő is kigyúrja magát, és amennyire csak lehetséges, átalakul Trunksszá.

Amint az a fenti fotókon is jól látszik, az átalakulás nagyon jól sikerült, részben azért, mert Louw számára a cosplay nem csak azt jelenti, hogy egy évben pár hétvégére beöltözik, hanem azt is, hogy nap mint nap edz azért, hogy ugyanolyan izmos legyen, mint a példaképül választott rajzfilmfigura.

A post shared by Julian Jaye Louw (@julianjaye) on

Igen, az Instagramján látszik a legjobban, hogy az állhatatos edzésnek elég komoly eredményei lettek, de azt el kell árulnunk, hogy a haja azért nem a gyúrástól ment át szőkéből lilába.

A post shared by Julian Jaye Louw (@julianjaye) on

Sőt, alább egy videót is meg lehet tekinteni, amin Louw először Dragon Ball Z-gyűjteményét mutatja be, aztán azt, hogy milyen diétásat reggelizik, hogy egész nap formában legyen, majd pedig nézhetjük, hogy miket edz – hát nem semmi. És a végén látható a jelenet, amikor még a haját is befesti lilára, hogy ez a részlet is stimmeljen.

Na, ki mit szól mindehhez?
683
1275