A nagy sikerre való tekintettel a hosszú hajú férfimodellek után bemutatunk most újabb öt fickót, akiket érdemes követni az Instagramon, vagy csak úgy vetni rájuk egy pillantást a Velvet Kockahas blogjában. Megéri, garantáltan szebb lesz a napja! 

Filip Hrivnak a bizonyítéka annak, hogy még akár a szomszéd fiúból is lehet befutott modell. Az 1993-ban született szlovák srácban ugyanis pont az a különleges, hogy semmi különleges nincs benne, de ez az adottsága éppen elég volt ahhoz, hogy a legnevesebb márkák csapjanak le rá, és hogy bejárja egész Európát. Instagramján majdnem 45 ezren követik. 

@filiphrivnak által megosztott bejegyzés,

Hasonló karakter Carson Aldridge, aki mielőtt belevágott volna a modellszakmába, szenvedélyes baseball- és kosárlabda-játékos volt. Az amerikai fiú 1995-ben született, és családja küldte el képeit különböző ügynökségeknek. Azóta olyan magazinokban szerepelt, mint a Vogue és a Vman. Őt több mint 61 ezren imádják az Instagramon

Braeden Wright az idősebb kiadások közé tartozik, ő 1991-ben született Kanadában. Hobbija a zene, különböző hangszereket játszik, többek között gitározik, zongorázik és dobol is. Nem egy üresfejű ficsúr, politológia szakon szerzett diplomát az Alberta Egyetemen. 21 ezer követője van az Instagramon

Ha ön gyakran bújja a különböző divatmagazinokat, szinte biztos, hogy találkozott már Valentine Rontez nevével és arcával. Ha pedig nem elégszik meg a fekete srác alábbi fotójával, Instagramjára kattintva bőségesen mazsolázhat. Az biztos, hogy nem véletlenül követik őt is több mint 43 ezren.  

Ő pedig Blake A. Kalawart, aki a modellkedés mellett a színészkedéssel is kacérkodik mostanában. A 23 éves, detroiti fiú nem egy szemérmes fajta, az Instagramján meztelen fotókat is posztolt már magáról. 

1532
1616