Tom Daley brit műugrósztár Instagramja hemzseg a szelfiktől, az olimpikon kifejezetten szereti magát fényképezni – nyilván részben azért, mert a rajongói roppant hálásak minden fotóért, még az olyan kevésbé frenetikusakért is, mint pl. ez az alábbi.

A post shared by Tom Daley (@tomdaley1994) on

Na de Tom Daley úgy érezte, itt az ideje kicsit feldobni a szelfiarchívumát, úgyhogy elérkezettnek látta az időt az ugrás közben készült szelfikhez.

A műugrókról egyébként profi fotósok is rendszeresen csinálnak kegyetlenül vicces ugrás közbeni képeket, szóval nincs rá különösebb szükség, hogy a sportolók magukat fotózzák, mindenesetre a végeredmény így is elég vicces. Felmerül azonban a kérdés, hogy na de mi lesz a telefonnal, amikor a fiatalember megérkezik a vízbe?! Hát a válasz az, hogy semmi, merthogy ez közben egy új HTC telefon promója is, és a fantasztikus új készülék vízálló. Na most már mindent tudunk, nézzük a képeket!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tom Daley már műugrás közben is szelfizik

Na de mi lesz a telefonnal, amikor beleesik a vízbe? Kattintson ide és megtudja! De persze a fotókért is megéri klikkelni.

5 · Jul 01, 2017 05:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
963
516