Nemrég arról beszélgettem a qlit.hu nevű új online magazin két létrehozójával, hogy az emberekben hamis kép él arról, hogy igazából hogyan néz ki egy pride felvonulás, hiszen a médiában általában a legextrémebb figurákat látja csak az ember, és velük azonosítják az egész mozgalmat.

Na ez most pontosan egy ilyen poszt: a budapesti pride előtt két korábbi amerikai pride leglátványosabb fotóit szedtük össze, a New York-in például Kelly Osbourne is ott volt, és San Franciscóból is jött ez-az! A képek tartalma természetesen:

minél több pucérság és minél kevesebb, de minél színesebb és formabontóbb ruházat.

Nem szeretnénk tovább erősíteni a tévképzeteket, szóval a további félreértések elkerülése végett álljon itt feketén fehérrel: egy pride-on nem csak ez van, de ezt is szabad. Az alábbi figurák mellett csomóan vannak, akik ugyanúgy néznek ki, mint ön, ugyanolyan ruhában járnak, mint ön, és egy lényegében ugyanolyan párkapcsolatban élnek, mint (amilyenre) ön (vágyik). És ők is elmennek a pride-ra, még 24 év elteltével is. Na szóval ebben a szellemben nézzük végig az alábbi elképesztő fotósorozatot!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy pride-on nem csak ez van, de ezt is szabad

Mindig a legsokkolóbb képeket mutatják a felvonulásokról. Most is!

20 · Jul 08, 2017 02:33pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
1256
1179