Régóta van kondipark a Szigeten, csak valamiért az utóbbi években elfelejtettük felkeresni. Na de idén megint arra vetődtünk, és fotót kértünk a környéken edző és/vagy lézengő srácoktól a Kockahas blog nézői számára.

És ha már szóba elegyedtünk a remek karban lévő fiatalokkal, megkérdeztük, hogyan megy az edzés másnaposan. Egybehangzóan azt mondták, hogy számukra egyáltalán nem probléma egész éjjel partizni, aztán másnap nap közben előtámolyogni a sátorból, majd délután elmenni edzeni egy kicsit.

FYI: a sporthelyszín valamiért este 7-kor bezár, ezért az esti/éjszakai edzés nem lehetséges a Szigeten. Ez azért kicsit szerencsétlen, mert a kánikulai napokon így érdemben csak egy-két órát lehet használni a 100%-ig árnyékmentes kondiparkot, feltéve, hogy még ezek a keménycsávók sem bírják a gyúrást negyven fokban, tűző napon.

Mindenesetre az egyik, teljes erőbedobással edző srác a következőt mondta:

Direkt azért jöttünk pont a Szigetre, mert itt gyúrni is lehet.

Az illető szőke fiatalember saját bevallása szerint Svájc francia részén él, és teljesen komolyan mondta, amit mondott (vagy mi nem értjük egyáltalán a svájci humort). Ami már csak azért is meglepő, mert bizonyára nem a Sziget az egyetlen fesztivál, ahol van edzési lehetőség, most pl. a Balaton Sound jut elsőnek eszünkbe. Mindenesetre nem gondoltuk volna, hogy létezik olyan, hogy valaki azért választ egy olyan, a lakhelyétől 1000 km-re megtartott fesztivált, mert edzeni is szeretne a partizás közben.

Hát ebben a szellemben nézzük akkor a fényképeket!

Hogy tetszett az idei szigetes férfifelhozatal? Szavazzon, akinek van véleménye!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Azért jöttünk pont a Szigetre, mert itt gyúrni is lehet

Olyan fiúkat mutatunk, akik direkt azért jöttek ide, hogy éjjel piálhassanak, de nappal kondiparkozhassanak. Alkoholtól dagadó izmok a Kockahasban!

6 · Aug 15, 2017 02:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
506
447