Nemrég mutattunk két szőke herceget, akik éppen egy kondiparkban edzettek. Ebben a posztban az ő édesapjukat mutatjuk, hivatalos nevén Pál koronaherceget. A görög királyi család jeles tagjáról van szó, de ez a Pál pechjére egy hónappal azután született, hogy édesapját puccsal elűzték a trónról. Ez volt 1967-ben, ami azt jelenti, hogy Pál koronaherceg kerek ötven éve él úgy, hogy igazából semmi esélye semmilyen trónra.

Egy átmeneti periódus után Görögország csak néhány évvel a király eltávolítása után vált hivatalosan is köztársasággá. Később a hatalmától megfosztott, elűzött, Rómába, majd Londonba menekült királyi család tagjai számára megengedték, hogy visszatérjenek Görögországba, és Pál koronaherceg ennek megfelelően el is ment most augusztusban a hírességek által kedvelt Míkonoszra nyaralni, jól tudva, hogy ha édesapjának sikerült volna megtartania népszerűségét és hatalmát, akkor most az egész sziget az övé lenne. Meg persze az egész ország is.

Hát azért szemlátomást elég jól tudja kezelni ezt a helyzetet Pál koronaherceg, szépen nyugisan nyaralgat, jól le is van sülve. Nézze meg őt jobban a képeken!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Basszus, ez az egész sziget is az enyém lehetett volna

Ezt gondolhatta az utolsó görög király fia, Pál koronaherceg, miközben Míkonoszon nyaralt. Kék vér, lebarnult test.

2 · Aug 18, 2017 04:25pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
416
351