Ebben a posztban az Argyle Grant nevű fürdőnadrágcég divatbemutatójáról nézhet meg fotókat. Ez a márka azt mondja magáról, hogy a '40-es évek stílusát feldolgozva készítenek luxuskategóriás fürdőnadrágokat. Ránézésre őszintén szólva nincs olyan égbekiáltó differencia az ön által is ismert normál gatyók és eközött a luxus között, és leellenőriztük a honlapon az árakat: minden kilencven dollár, azaz kb. 24 ezer Ft alatt van fazontól függően hajszállal vagy egész sokkal. Ami persze méregdrága, de az ember manapság sokkal rosszabbra számít, ha luxusról van szó.

Mindenesetre ha önt a férfianatómia jobban érdekli, mint a fürdőgatyadivat, akkor is érdekes lesz önnek ez a képsorozat, mert ahogy megszokhattuk, a modelleken általában remekül meg lehet figyelni a perfekcióig kidolgozott izomcsoportokat. Klikkelje végig, alul pedig mondja meg a véleményét! Tetszett? Nem tetszett? Kattintson a szavazócsíkra vérmérséklete szerint!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tudja milyen egy luxusfürdőnadrág? Hát ilyen!

Leellenőriztük, mennyibe kerülnek a válogatott izommodellek által a divathéten bemutatott luxusgatyók, és az összegen eléggé meglepődtünk. Plusz csomó jó fotó!

0 · Oct 01, 2017 11:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
374
484