Az alábbi videó az egyik bemutatkozó interjúja bizonyos Calum von Mogernek, aki eddig nem igazán volt ismert azok körében, akik nem megszállottjai a testépítésnek, de ez most lehet, hogy változni fog. Bigger (Nagyobb) címmel ugyanis hollywoodi film fog készülni, amiben ez a 27 éves, ausztrál férfi játssza majd a fiatal Arnold Schwarzeneggert.

Calum Von Moger találkozott is már gyerekkori hősével, Arnold Schwarzeneggerrel, íme egy fotó a fiatalember Instagramjáról. Ez a kép 2016-ban készült a Los Angeles-i Gold Gymben.

Calum von Moger még sosem szerepelt filmben és nincsenek színészi tapasztalatai, dehát nyilván pont ezért alkalmas erre a szerepre, hiszen maga Arnold Schwarzenegger is így indult el a pályán annak idején. Von Moger számára nemhogy az a hendikep, hogy nincs színészi tapasztalata, hanem inkább az, hogy anyanyelveként beszéli az angolt.

Calum von Moger 2014-ben nyerte el a Mr. Universe címet, amit Arnold Schwarzenegger 20 évesen szerzett meg, 1967-ben.

Még két érdekesség Von Mogerről. Egyrészt 14 évesen kezdett edzeni, hogy utolérje bátyjait izomban és erőben. Másrészt szép nagy ez a Von Moger család: a testépítőnek öt testvére van. Hogy tetszik? Lehet alul szavazni!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megvan, ki fogja játszani a fiatal Arnold Schwarzeneggert

Calum von Mogernek hívják, ő is testépítő, nem színész, de megnyerte a Mr. Universe-t. Viszont nem osztrák, hanem ausztrál és normálisan tud angolul.

26 · Oct 25, 2017 12:06pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
944
915