Férfidivat-bemutatókat tartanak mostanság New Yorkban, megtartotta a sajátját Tom Ford is. A vendégek között ott volt Patrick Schwarzenegger, de ebben a posztban azt mutatjuk, mi történt a kifutón. Hát az, hogy végigment egy csomó elegáns és öltönyös modell, aztán meg végigment a kifutón egy csomó alsógatyás és zoknis modell.

Természetesen se magunkat, se önt nem szeretnénk öltönyökkel untatni, szóval alább csak a második kategóriába tartozó fotókat mutatunk, amiket azok nem fognak szexinek találni, akik szerint egy férfi nevetségesen néz ki, ha magán hagyja a zoknit.

Úgy tűnik, Tom Ford szerint nem nevetséges, ha egy férfi magán hagyja a zoknit. Vagy legalábbis a 2018-19-es ősz-téli szezonban nem lesz az, feltéve persze, hogy az adott férfi megfelelően vékony-izmos és szőrtelen. Na de most már Tom Ford után az ön véleményére is kíváncsiak vagyunk: hogy tetszettek a zoknis modellek?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tom Ford az olyan férfiakat szereti, akik nem veszik le közben a zoknit

A cím olyan, mintha a szexről lenne szó, és hát másodsorban bizonyára arról is van, de elsősorban itt egy divatbemutatót lehet megnézni. Sok zoknival.

3 · Feb 07, 2018 11:22am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
542
350