Michael B. Jordan neve onnan lehet ismerős, hogy egy betűt leszámítva egy az egyben a legendás kosaras, Michael Jordan névrokona. Igazából semmi rokoni szál nem köti össze őket. A színész leginkább a Fekete Párduc című Marvel-filmből lehet ismerős, ő alakította a gonosz karaktert. Ezt megelőzően volt még egy tipikusan hollywoodi közönségfilmje, a szintén képregény adaptáció Fantasztikus Négyes. (A 2015-ös változat.) Amúgy látható volt az Erő krónikájában és A megállóban is. Kétségtelen, hogy a valamilyen szinten Rocky-filmnek tekinthető Creed tette még híresebbé. Az index kritikáját, A sport ellen beoltott nézőket is kiüti címűt itt olvashatja. 

Michael B. Jordannek egy bokszolót kellett alakítani. Már akkor is brutálisan kigyúrta magát, de a folytatásra még keményebben edzett. A már mozikban is látható film előzeteséből is kiderült, hogy Jordan nem csak a fiktív filmben veszi komolyan a felkészülést. A TMZ beszélt a színész edzőjével.

Igen, Mike (Michael B. Jordan) már egy ideje ki volt pattintva, de most új szintre emelte a gyúrást. Soha az életében nem nézett ki úgy, mint most, és soha nem gondolta volna magáról, hogy valaha is így fog kinézni.

Ettől függetlenül ott lógott a levegőben a nagy kérdés, hogy a két Creed közül melyik a keményebb, Apollo vagy a fia, Adonis? Az edző nem sunnyogta el a választ.

Mike simán lenyomná. Ez volt a terv.

500
415