Az, hogy valaki testpozitív, azt jelenti, hogy pozitívan viszonyul a testéhez, függetlenül attól, hogy az mennyire felel meg az éppen elfogadott ideálnak. A testpozitív beállítottságú hírességek általában nők szoktak lenni, de most találtunk az Instagramon egy férfit is, Ady Del Vallét, akinek olyan képek vannak a fiókjában, hogy azt szerintünk önnek is látnia kell. Kezdjük egy eléggé hétköznapi fotóval.

És aztán folytassuk egy nagyon nem hétköznapival.

Ady Del Valle influencerként mutatkozik be, és annyit mutat meg a testéből, amennyit az Instagram enged – márpedig az Instagram ilyen fotókat is enged.

Az alábbi képhez viszont azt írta Del Valle, hogy amikor magában a baloldali képet posztolta (értelemszerűen önmagáról), akkor törölték a képet az Instagram szabályainak megsértése miatt. Úgyhogy újraposztolta egy ilyen kombókép részeként.

A fent jobb oldalon látható képek, mint tudjuk, mindennaposak az Instagramon, és lényegi különbség nincs a két fotó között, csak annyi, hogy az egyiken egy izmos férfi látható, a másikon pedig egy túlsúlyos. Ady Del Valle üzenete az, hogy mindenki ugyanúgy mutathassa meg magát, ne legyenek kicenzúrázva azok, akik nem felelnek meg az éppen aktuális ideálnak.

Nos, rajtunk nem múlik!

921
370