Én azt hittem, hogy a Facebook Watch biztos egy intelligens karóra, mint az Apple Watch, de nem, a Facebook Watch a Facebookra feltöltött videókat jelent, például Will Smith sorozatát arról, hogy megcsinál dolgokat a bakancslistájáról, azaz olyan dolgokat, amiket a halála előtt mindenképpen meg akar csinálni, csak eddig nem volt rá ideje, mert annyira elfoglalta a filmsztárkodás. Valamiért ezek között a dolgok között volt egy félmaraton lefutása is, amit Will Smith valamiért Kubában abszolvált mindössze 3 hét felkészülés után, és az erről szóló videóban említi, hogy egyszer volt egy bő 10 éves korszak az életében, amikor nem ivott (mármint alkoholt).

Will Smith nem vágott bele 100%-os önbizalommal ebbe a kihívásba, csak 3 hete volt a felkészülésre, és azt mondta, még sosem futott egyszerre ennyit (kb. 21 km-t) életében, nem biztos benne, hogy sikerülni fog. Dehát persze mégiscsak ő Will Smith, úgyhogy persze sikerült neki, ellenkező esetben valószínűleg nem posztolt volna róla egy negyedórás videót.

Mindenesetre a kisfilm két különösen érdekes dolgot is tartalmaz. Egyrészt azt, hogy Smith azt mondja, karrierje csúcsán volt egy 10 éves időszak, amikor nem fogyasztott alkoholt, mert annyira komolyan vette a karrierjét. Ehhez az időszakhoz kapcsolódik a másik érdekesség is: kicsit, mint Sam Smith, szégyellt félmeztelenül mutatkozni nyilvánosan, legalábbis akkor, amikor nem volt 100%-ig teljesen formában. Úgy érezte, feltörekvő filmszínészként nem engedheti meg magának, hogy ne legyen tökéletes.

Fent a borítóképnek kiválasztott screenshoton látszik, hogy milyen fizikuma van most Will Smithnek. Erre mondja ő most, hogy

Nekem ez új, hogy engedem, hogy az emberek nem éppen optimális pillanataimban lássanak.

Szóval Will Smith 50 évesen így néz ki, 3 hét felkészüléssel le tud futni egy félmaratont, és erre azt mondja, hogy micsoda bátorság részéről, hogy levetkőzött, mert ez most nem az optimális. Ön szerint is ennyire ramatyul néz ki most Will Smith?

446
623