Abban már nincs semmi újdonság, ha egy énekes fehérneműmodellként is kipróbálja magát, elég csak Justin Bieberre gondolni, aki lassan  már otthonosabban mozog a Calvin Klein fotóstúdiójában, mint a színpadon, sőt, már Shawn Mendes is pucérkodott a márka kedvéért. Most Liam Payne, a One Direction énekese is beállt a sorba, csak ő a Hugo Bossnak készített néhány képet, melyeken csak egy boxert visel. 

Néhány képen Stella Maxwell is feltűnik, aki félmeztelenül, egy a Liam Payne-hez nagyon hasonló alsót visel csak, amitől zavarba is jött az énekes.

Sok tequila előkerült a fotózás alatt, a végére sokkal jobban levetkőztem, mint ahogy az elején gondoltam. Stella is meztelen volt. Azt mondogattam magamnak, hogy "Ne nézz oda!" Stella ott állt mögöttem meztelenül, én meg arra gondoltam, hogy Liam, bármit is csinálsz, ne nézz oda!

- idézi Liam Payne visszaemlékezését a fotózásról a Daily Mirror

A fotózás után volt egy pillanat, amikor odakint cigiztem, és azon gondolkodtam, hogy az imént tulajdonképpen egy soft-core pornót forgattam. Először is anyám meg fog ölni, másodszor pedig ki tudja, mi jön még ezután? Ez csak az első fotózásom volt!

- hüledezett az énekes saját maga merészségén a Hugo Bossos fotózás után.

241
501