Tavasszal mutattuk be a TikTokot itt a Velveten azoknak az olvasóinknak, akik addig esetleg még nem ismerték volna ez az egyre népszerűbb videós appot. Abban az interjúban két TikTok-sztárral beszélgettünk, hát ebben a posztban egy kollégájukra szeretnénk felhívni az ön figyelmét, akit olyan 200 ezer TikTok-felhasználónak már nem kell bemutatni. Íme Togyela Dominik egyik leghíresebb videója, amin rendészeti egyenruhájának felső fele tűnik el róla egyik pillanatról a másikra.

Kaptunk néhány alapvető fontos információt róla, a keretesben ezek olvashatók, mellette pedig ott van friss és exkluzív miniinterjúnk!

Togyela Domink háttérinfók

  • Dominik öt hónappal ezelőtt kezdte el használni a TikTok-ot, azóta közel 100,000 követőt gyűjtött a platformon, ezzel az egyik leggyorsabban növekvő account Dominiké.
  • Hetente 2-3 új videót tölt fel. A legsikeresebb videóját a saját csatornáján több mint 800,000-en látták, de az úgynevezett duett reakció-videóknak köszönhetően a videó kb 3-4 millió embert érhetett el. A legnézettebb duett-videót egy román orvostanhallgató készítette el Dominik eredeti videójára. Csak ezt a reakcióvideót 667,000-en látták.
  • Dominik videói átlagosan 200,000 embert érnek el, ezzel a legnézettebb magyar TikTok-videósok között van.
  • Dominikot a NuHeadz Talent Management képviseli.
  • Instagram: https://www.instagram.com/t.dominik_xx/
  • TikTok: https://www.tiktok.com/@dominiktogyela

Mondj magadról pár alapvető adatot, pl. életkor, magasság, testsúly, szemszín, hol tanulsz, milyen pályára készülsz, merre laksz, kedvenc filmed/zenéd/sorozatod/márkád, bármi, amit fontosnak gondolsz!

18 éves vagyok, 177cm magas, 72kg, a szemem zöld - szürke színű, bár ez nálam sokszor változó hogy pontosan milyen színűnek nevezném. A Bocskai István Református Oktatási központban tanulok rendészetet. A Testnevelési Egyetemre készülök, és Pest megyében élek.

Mikor hallottál először a Tik-tokról, és miért döntöttél úgy, hogy regisztrálsz?

Pár éve hallottam róla először, de eleinte annyira nem tetszett és nem is érdekelt, így inkább hanyagoltam. Végül egyszer rászántam magam és letöltöttem az applikációt, mert mindenki ajánlotta, hogy milyen jó. Ezután nemsokkal feltöltöttem az első poénosnak szánt videómat és sikert aratott.

Mit szóltak a haverok-ismerősök, amikor megláttak a TikTok-on?

Mivel nekik is tetszettek a videóim, ezért támogattak benne, hogy folytassam, van értelme csinálni.

Mennyit/miket edzel és mióta?

Heti ötször edzek, elsősorban súlyzós edzéseket tartok, de mellette futok is. Magát a kondizást 4 éve kezdtem.

Követsz-e bármilyen diétát, mennyire figyelsz oda az étkezésre?

Amennyire csak lehet, odafigyelek az egészséges étkezésre, de azért mindig tartok egy-két csaló napot. Az étrendemet magamnak alakítottam ki, nem egy előre összeállított diétát követek.

972
1669