Nagy Ervin és Trokán Nóra ágyjelenetével indul A tanár című tévésorozat harmadik évada, harangozza be az eseményt az RTL Klub a honlapján. A videó leírása ennyi:

A nagyszombaton induló sorozat első képkockáin Vasvári tanár úr lakását láthatjuk, az ágyában pedig már ott hever Lilla...

De ehhez még hozzá kell tenni, hogy a részlet nagyja azt mutatja be, ahogy Nagy Ervin félig gorillává átszellemülve egy szál alsógatyában kergeti a lakásban Trokán Nórát. Íme.

Kíváncsian és szeretettel várjuk olvasóink reakcióit Nagy Ervin alsógatyás alakítására (erre szolgál alább a szavazócsík!), bár aki látta a Kincsem című filmet vagy Nagy Ervin egyik-másik emlékezetes színházi szerepét a 2001-es Bakkhánsnőktől kezdve, annak túl sok újdonságot nem tartalmaz ez a videó. Nagyobb újdonság A tanárral kapcsolatban, hogy mostantól szerepelni fog benne Liptai Claudia is, erről ebben a posztban írtunk korábban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nagy Ervin egy szál alsógatyában üldözi a lakásban Trokán Nórát A tanár új részében

Szombaton indul az RTL sorozatának új része, és egy elég vicces, nagyon szexes jelenetet tett közzé a csatorna beharangozónak.

23 · Apr 10, 2020 03:38pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
600
348