A múlt héten Nagy Ervinnek volt alsógatyás szexjelenete az RTL-en főműsoridőben, most pedig a Love Island című tavalyi társkereső-vetélkedő-reality egyik játékosa folytatja a sort. A fent borítóképként látható promófotón feszítő Lőrincz Erikről van szó, aki a héten a Barátok köztben tűnt fel, egy Győző nevű szereplőt alakít, és neki is volt alsógatyás szexjelenete, amit alább lehet megtekinteni.

Elég merész témához nyúlt a Barátok közt ezzel a karakterrel, Győző ugyanis a sorozat szerint escort, azaz férfiprostituált. Amint azt Lőrincz Erik az Instagramjára is kitette, sorozatbéli karaktere az interneten keres nőket, ám nem véletlen, hogy a profilja pénzemojikat tartalmaz. A Blikk beszélt is a fiatalemberrel annak kapcsán, hogy mit szólt, hogy ilyen témában kérték fel szereplésre, és a következőket mondta:

Egyáltalán nem csináltam ebből gondot. Életem során többször előfordult, hogy kalandnak tekintettek a hölgyek, de fizetni még sosem fizettek. A forgatás elején borzasztó lámpalázam volt. Az első megszólalásom nem is sikerült jól, többször fel kellett venni a jelenetet.

Nos, nézzünk meg együtt még egy részletet Lőrincz Erik szerepléséről, alatta pedig a kék-sárga szavazócsík segítségével mindenki kifejezheti a véleményét, akinek van!

451
1391