Schobert Norbert egy év alatt 16 kilót fogyott, és a hétvégén az Instagramon mutatta meg, hogy a különbség hogyan néz ki. Az elismerésre méltó súlycsökkenés jó alkalom egy kis Update-reklámra:

Szégyenkezem, hogy így ki tudtam engedni, de magamnak kellett bizonyítanom, hogy a lowcarb étrend lepucolja a felesleget, helyre teszi a vércukrot, csökkenti a magas vérnyomást és minden életmód betegség kockázatát.

A 49 éves híresség a Borsnak nyilatkozva azt mondta, harmincévesnek érzi magát, de hozzátette többek között, hogy a kritikákat folyamatosan kapta korábban is, akkor a súlyfeleslege miatt, de most is:

Kaptam a hideget, meleget, hogy „dagadt” vagyok és „hiteltelen”, és nem tagadom, hatással volt rám a kritika, szégyenkeztem amiatt, hogy elengedtem magam. Még akkor is, ha egyébként nem értem el a túlsúlyt, és bőven az egészséges súlyhatáron belül mozogtam. [...] Érdekes, nemrég sokan még azt mondták, kövér vagyok, most pedig, hogy leszálkásítottam magam, azt, hogy jobb volt a korábbi formám.

562
206