Álvaro Morata egy 27 éves spanyol futballista, aki a Real Madrid csapatának tagjaként vált sztársportolóvá, de megjárta a Juventust és a Chelsea-t is, jelenleg azonban az Atlético Madrid csatára. Illetve még jelenlegebb éppen nem csatárkodik, hanem Szardínián nyaral terhes feleségével, ahol megtalálta őket egy fotós és az alábbi képeket készítette róluk.

Mondjuk olyan nagyon nem volt szükség a paprazzókat ráküldeni a párra, hogy az Instagramon ők maguk is szorgalmasan dokumentálják, hogyan zajlik az életük. Az olasz feleség, Alice Campello például az alábbi nyaralós posztot tette közzé.

A hamarosan születendő baba a pár harmadik kisfia lesz, eddigi két gyerekük, Alessandro és Leonardo egy ikerpár, most július 29-én lesz a második születésnapjuk. És mivel ez a Kockahas blog, az alábbi poszttal fejezzük be Álvaro Morata Instagramjáról. A kép felirata szerint a képen egy szép és egy csúnya férfi látható, hát hogy Morata a kettő közül ön szerint melyik, azt az alábbi szavazócsíkkal mondhatja el mindenkinek.

388
1384