A fenti, februárban készült képen Boris Becker látható volt feleségével és második közös gyerekükkel. A teniszcsillag 52 éves, exneje, Barbara Becker 53, kisebbik fiuk, Elias Becker pedig 20. A fiatalember már évekkel ezelőtt is kacérkodott a modellkarrierrel, ebben a posztban az Instagramján található kontentre szeretnénk felhívni a figyelmet.

Elias Becker édesanyja gyakran megjelenik a kommentelők között és egy-egy szívecskével adja a többi felhasználó tudtára, hogy szerinte mennyire jól sikerültek fia félmeztelen fotói.

Elias Bekcer Instagramjáról nem igazán derül ki, hogy a fiatalember mivel tölti a nemszabad idejét, az viszont kiderül, hogy tud-e egyensúlyozni egy fekvő hengerre fektetett lapon (egyensúlyozni tud, de ugrani nem), hogy hány percig bírja ki víz alatt levegővétel nélkül (3 perc 10 másodpercig), és hogy hányszor tud egymás után húzódzkodni (lásd az alábbi videót).

Elias Becker bátyját Noah Gabriel Beckernek hívják, és van két féltestvére is édesapja két másik kapcsolatából: ők a 19 éves Anna Ermakova és a 10 éves Amadeus Becker.

615
696