horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ilyen pucéran Oscar-gálát vezetni

2015. február 24., 09:51 Módosítva: 2015-02-24 19:10:55
1

Neil Patrick Harris eléggé hozzá lehet szokva, hogy egy szál alsóban áll nagy közönség előtt, tekintve, hogy hónapokig a Broadwayen minden este így fejezte be a Hedwig and the Angry Inch című előadást. Arról nem is beszélve, hogy még két hónapja sincs, hogy Elton Johnékkal közös nyaralós fotóik bejárták az internetet. Szóval ezek után kézenfekvő volt, hogy vetkőzzön egyet az Oscar-gálán is, még szerencse, hogy van egy hasonló jelenet az eredeti részletekben nem igazán bővelkedő Birdmanben is, úgyhogy ürügyet sem volt nehéz találni. Íme rengeteg fotó arról, amire még nem volt példa: egy férfi pucéran vezeti az Oscar-kiosztót. Nézze meg a képeket, aztán szavazzon a poszt legalján! Hogy tetszett a poén?

Ősztől ilyen félelmetesek lesznek a New York-i férfiak

2015. február 23., 09:29 Módosítva: 2015-02-23 15:20:19
7

Megígérjük, hogy ez most már tényleg az utolsó poszt lesz a múlt héten véget ért New York-i divathétről, ahonnan mutattunk már ékszeres, politikailag korrekt és villantós kollekciót is. Most van még hátra egy félelmetes, amit nem szeretnénk kihagyni. A tervező az az Adrian Alicea, aki legutóbb templomban rendezte a divatbemutatóját, és aki idén kurvának öltöztette női modelljeit. Egyet a férfiak közül szintén, de a többség az urak közül kifejezetten bűnözős lett, ne lepődjön meg, ha a képösszeállítás lapozgatása közben önkéntelenül is ellenőrzi majd, hogy megvan-e még a pénztárcája. Klikkelje végig, aztán szavazzon a kollekcióról a poszt alján!

Távolról sincs vége, olvasson még

Őrület, újabb farokvillantós divatbemutató

2015. február 22., 14:00 Módosítva: 2015-02-23 11:59:50
31

A mai posztban látható divatbemutatóról persze azonnal Rick Owens egy hónappal ezelőtti műsora jutott eszünkbe – nyilván önnek is rémlenek még ezek a bizonyos szempontból frenetikusan vicces fotók, ha annak idején látta őket. New Yorkban ezen a héten volt a divathét, és ott volt egy Art Hearts Fashion Show nevű, AIDS-ellenes jótékonysági esemény, ahol többek között MT Costello által tervezett ruhákat is bemutattak. (De ott volt jó ismerősünk, Mister Triple X is.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen a pécsi Bartendaz-guru, amikor modellkedik

2015. február 21., 10:09 Módosítva: 2016-08-20 03:17:25
174

Elég ritkán fordul elő, hogy ebben a blogban egy magyar férfit mutatunk, és a messze a pozitív szavazatok győznek a poszt alján – nézőink nagyon szigorúak szoktak lenni honfitársainkkal. Tavaly Radányi Norbert kivételként erősítette ezt a szabályt, kattintson ide a szóban forgó, szép sikert aratott posztért!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen is csak nőiben volt eddig

2015. február 20., 08:51 Módosítva: 2015-02-20 20:52:59
18

Aimee Mullins volt az első olyan női modell, akinek amputálták a lábát, ő már 1998 óta ismert. De a divat világában a férfiak mindig is a nők után kullognak, ezért mostanáig kellett várni, hogy ezen a téren is felzárkózzanak. Egy példát már mutattunk tavaly, hát idén pedig már a New York-i divathéten is volt egy olyan modell, akinek a jobb lábát 16 éves korában egy betegség miatt le kellett vágni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így kigyúrta magát Calvin Harris az Armaninak

2015. február 19., 08:35 Módosítva: 2015-02-20 11:13:03
182

Karrierje kezdetén Calvin Harris minden volt, csak izmos jópasi nem. De úgy látszik, a világsikerrel együtt valahogy megjön ez a része is a dolgoknak. Ebben a posztban először 2007-ből és 2008-ból mutatunk róla pár fotót, abból az időszakból, amikor Harrisre először felfigyeltek az elektronikus zene rajongói. Azóta a két méter közeli magasságú skót fiatalember letarolta a világot Rihannával közösen a We Found Love című számmal, meg már egy celebrománca is volt Rita Orával. És ahogy karrierje haladt előre, szép rendszeresen edzegetett is, átváltozása Marc Jacobséra emlékeztet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kockahashoz nem kell kiegészítő

2015. február 18., 09:13 Módosítva: 2015-02-19 16:01:39
8

Megvolt a New York-i divathét, az utolsó olyan rangos divatrendezvény, ami a 2015-2016-os ősz-téli szezon férfidivatjával foglalkozik. Annyira elképesztő túlzásokat nem tapasztaltunk, mint Milánóban vagy Párizsban, de hát ez nem is kifejezetten férfi-, hanem koedukált divathét volt. Például az Accessories Premier bemutatóján is voltak férfiak és nők egyaránt, de sajnos az előbbiekre is rendesen aggattak a reklámozandó kiegészítőkből: pedig a színfalak mögött készült fotók alapján nekünk az lett a benyomásunk, hogy nélküle jobban néznek ki a modellek. Egyet ért? Döntsön ön, a poszt alján lehet szavazni!

A macskás férfi szexi férfi – itt a bizonyíték

mzd
2015. február 17., 10:24 Módosítva: 2015-02-18 13:56:20
604

A nőkkel ellentétben a férfiak nem igazán szeretnek pózolni, két esetet kivéve: ha jó testük van és/vagy a kisállataikkal tehetik mindezt. Az Instagramon már külön profilok gyűjtik össze azokat a képeket, amelyeken a - szó szerint - erősebbik nem képviselői fotózkodnak házi kedvenceikkel, de mivel ma a macskák világnapja van, ezért kizárólag rájuk összpontosítottunk a válogatás során.

Távolról sincs vége, olvasson még

Úristen, Ibrahimovicot durván teletetoválták az utóbbi években

2015. február 16., 07:51 Módosítva: 2015-02-16 20:25:58
25

Egy gólörömös poszttal kezdjük ezt a hetet. Ha ön is olyan ritkásan követi a focit, mint ennek a blognak a szerzői, akkor valószínűleg ön is sokkot kap(ott) most Zlatan Ibrahimovic testének látványától. Amikor legutóbb mutattuk őt, volt már ugyan jópár tetkója, de amit azóta műveltek vele, az egyszerűen elképesztő: Ibrahimovic mostanra gyakorlatilag betelt. Nehezünkre esne úgy csinálni, mintha tudnánk lelkesedni ezért a tetoválásmennyiségért és -minőségért, de a focista eszerint a videó szerint ezekkel a szerencsére nem maradandó feliratokkal az éhezőkre szeretné felhívni a figyelmet. Ebben a blogban, hogy ön ugyanúgy elmondhatja a véleményét, mint mi: elég a poszt legalján a szavazócsíkra kattintania. Mondja meg, mit gondol! Zlatan Ibrahimovic 33 éves.

Ilyen egy heterofób divatbemutató

2015. február 15., 08:52 Módosítva: 2015-02-16 15:21:20
22

Ha úgy vesszük, már alapesetben is heterofób minden férfidivatbemutató, hiszen az ilyen eseményeken bemutatott ruhák általában riasztják a nem melegeket, főleg, ha ilyenek. De New York-i tervezők úgy gondolták, hogy ők direkt Heterophobiának is nevezik el projektjüket, és a ruhákat most a New York-i divathéten mutatták be. Ha jól látjuk, nagyon odamondósak próbálnak ők lenni a melegjogok kérdésében, de hogy az egyenlő jogokért való küzdelmet pontosan hogyan is segítik ezek a ruhák, főleg egy olyan név alatt, hogy Heterophobia, az első blikkre nem igazán világos. De hátha majd ön megfejti! Klikkelje végig a fotókat, látványosnak mindenképpen látványosak! Aztán ha véletlenül nem tetszenek, akkor legalább egy száraz bugyi szavazattal kiadhatja a mérgét a poszt alján.

Nevetni fog azon, milyen volt 90 éve az ügyeletes bájgúnár

2015. február 14., 07:52 Módosítva: 2015-02-15 08:51:52
9

Valentin-nap alkalmából egy Valentint mutatunk ma önnek, pontosabban egy Valentinót: Rudolph Valentinót. Ő a '20-as évek egyik legnagyobb hollywoodi férfisztárja volt, kb. ő volt a némafilmek korszakának Brad Pittje. Vagyis inkább Antonio Banderasa, ugyanis Valentino, olasz származására tekintettel kifejezetten egzotikusnak számított, kb. ő vitte először népszerűségre a latin szerető karakterét Hollywoodban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az életben egyszer be kell vonulni így valahova

2015. február 13., 08:32 Módosítva: 2015-02-13 17:46:21
18

Lady Gaga mindent csinált már, természetesen ezt is. Most David Walliams vonult be úgy, hogy négy kigyúrt csávó vitte őt a vállán – szerintünk alanyi jogon kéne járnia mindenkinek, hogy az ember egyszer az életben így bevonulhasson valahova. Lady Gaga a Grammyre vonult így be egyszer, David Walliams a Britain's Got Talent című műsor új évadának megnyitójára, mi meg, normális emberek, bár nem járunk ilyen eseményekre, érkezhetnénk az éleben egyszer így mondjuk a szülői értekezletre, állásinterjúra vagy tüdőszűrésre. Lehetne egy külön minisztérium, ami megszervezi és nyilvántartja a bevonulásokat (kié volt már meg, kié nem), a kigyúrt fiúk meg közalkalmazottak lehetnének.

Jó jó, csak egy ötlet volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az álmok netovábbja Valentinra a melegek szerint

2015. február 12., 08:30 Módosítva: 2015-02-13 08:44:15
14

Ha ön már előre unja a most szombatra eső Bálint-napi felhajtást, akkor jó hírünk van, mert alább olyasvalamit láthat, amilyet valószínűleg még nem pipált a témában. Az Andrew Christian nevű fehérneműcéget pornóba hajló reklámjai miatt szoktuk emlegetni, és úgy látszik, feltűnt nekik, hogy észrevettük őket, mert most külön szóltak, hogy nézzük, milyen kisfilmet készítettek Valentin-napra. Megnéztük, és annyira durva, hogy muszáj posztolnunk: az derül ki az alábbi kisfilmből, hogy milyen lenne ez a nap, ha egy tipikus amerikai meleg férfi álmai netovábbja válna valóra.

Végülis minek finomkodták volna el.

De ha ön nem ugyanarra vágyik, mint amire egy tipikus amerikai férfi, akkor görgessen a videó alá, mert ott még két zenés szuperséget mutatunk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Bocs, Izom Tibik: a lazaság az új kigyúrtság

2015. február 11., 07:54 Módosítva: 2015-02-12 11:03:41
26

Egy férfi akkor vonzó, ha férfias. Egy férfi akkor férfias, ha izmos. Tehát: egy férfi minél izmosabb, annál vonzóbb. Kb. ez a gondolatmenet határozza meg a jelenleg aktuális férfiideált, bár abban viszonylag sokan egyet értenek (de nem mindenki), hogy a túlságos kigyúrtság már nagyon nem menő. Újabban viszont egyre több minden jön szembe a neten, ahol férfiak nem (csak) az izmozatukkal menőznek, hanem azzal, hogy milyen hajlékonyak. Ezt az Instagram-fiókot például, ahonnan az alábbi fotó való, nem lehet eleget böngészni.

A photo posted by SeñorSean (@phelpshair) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezen a képen rossz ember a híres

2015. február 10., 10:24 Módosítva: 2015-02-11 09:01:41
1

Nina Agdal egy bikinimodell, például az Instagramján is látszik, hogy minek köszönheti ő a sztárságot, de híres már csak azért is, mert egy időben Adam Levine volt a pasija. Persze utána is rohantak a fotósok, amikor Miamiben elment a strandra a legújabb szerelmével, aki meg bizonyos Reid Heidenry, de vele kapcsolatban őszintén szólva nem találjuk, hogy miről híres, mindenesetre az ő Instagramján meg ilyen képek (is) vannak:

A photo posted by Reid Heidenry (@reidestate) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen a férfi rúdtánc, ha világszínvonalú

2015. február 9., 08:31 Módosítva: 2015-02-10 08:56:43
185

Nézze csak meg ezt a videót! Egy Slava Ruza nevű férfi rúdtáncol rajta, a felvétel tavaly készült, Svédországban egy versenyen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen, amikor Aleska Diamond mutatványát férfi csinálja

2015. február 8., 09:24 Módosítva: 2015-02-09 12:31:29
1

New Yorkban a hétvégén egy légtornászos rendezvénysorozatot tartanak, és némileg meglepődve láttuk, hogy azt a számot, amit mi elsősorban Aleska Diamond révén ismerünk, ott férfiak is bemutatták. Amint az a fotóösszeállításban remekül látszik, a felfüggesztett drapériacsíkokkal való trükközés tipikusan férfiszám, de a karika elsősorban a nők szere (volt eddig). Klikkelje végig a fotókat az egyenjogúság jegyében, aztán szavazzon a poszt alján, hogy hogyan tetszettek az amerikai légtornászok!

12 zseniális művészportré a legmenőbb évtizedekből

2015. február 7., 08:54 Módosítva: 2015-02-09 09:05:57
16

Jöjjön velünk ma egy fekete-fehér időutazásra Jack Mitchell fotográfus segítségével! Mitchell, aki mellesleg kevesebb, mint másfél éve hunyt el, a '60-as és '70-es évek legmenőbb művészeit fotózta elképesztően hatásosan. A nevek közül néhány a mai napig ismert, ám a többségre csak azok emlékeznek, akik az adott művészeti ág iránt különösen érdeklődnek (a legtöbben előadóművészek, koreográfusok és/vagy táncosok, van köztük egy magyar disszidens is). De a képek midenképpen hatalmas élményt nyújtanak, hiszen mindegyik megidéz egy letűnt kort és egy különleges személyiséget – sok esetben egy-egy gyönyörű férfitestet is. Klikkelje végig, és bizonyítsa lelkesedését (vagy annak hiányát) azzal, hogy legalul a szavazócsík megfelelő végére kattint!

Na ilyen frizurát se láttunk még fürdőnadrágreklámban

2015. február 6., 08:23 Módosítva: 2015-02-06 22:01:30
6

Szembejött az Aronik Swimwear nevű fürdőnadrággyár legújabb kampánya a neten, és bár a fotókon több modell is látható, egyikük kitűnik a többi közül. A hajával. Meg se kíséreljük szavakba önteni, amit ön már úgyis lát a képen: na ilyet nem látunk túl gyakran, főleg fürdőnadrágreklámban nem. Ennek muszáj egy kicsit utánanézni!

Távolról sincs vége, olvasson még

Két dolog hiányzik az új Magic Mike trélerjéből

2015. február 5., 09:58 Módosítva: 2015-02-05 14:56:28
3

Már régóta lehet tudni, hogy a Magic Mike című férfisztriptízes filmnek készül a második része, hát úgy néz ki, hogy most már el is készült, legalábbis a tréler megvan belőle. Látványosnak látványos, Channing Tatum nevetségeseket táncol benne, Joe Manganiello spriccel egyet egy közértben, Matt Bomer meg meleg létére csajozik, viszont hiányzik Matthew McConaughey, amit őszintén szólva nem sajnálunk, mert belőle azért most már elég volt az utóbbi időben (ráadásul újabban akkora művész lett belőle, hogy így néz ki). Rajta kívül hiányzik Alex Pettyfer is, aki az első résznek az egyik főszereplője volt. Ön szerint így nem is izgalmas a Magic Mike XXL beharangozója? Nem probléma, akkor görgessen lejjebb, mert egyszerre mindig három videót mutatunk, most is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ronaldo kipróbálta a szertornát

2015. február 4., 10:52 Módosítva: 2015-02-04 20:24:55
15

Cristiano Ronaldónak nemcsak új nője, hanem új kampánya is van, de jó neki. Elég régen volt, hogy utoljára tudósítottunk a portugál focista alsógatyacégével kapcsolatos izgalmakról, hát most annyi hír van, hogy egy művészatyaúristennek számító angol fotóst kértek fel arra, hogy a következő kollekcióhoz a kampányt megcsinálja: Rankint.

Távolról sincs vége, olvasson még

Három Jézus is indult a keménycsávók versenyén

2015. február 3., 09:27 Módosítva: 2015-02-03 23:09:26
13

A mai poszt a fenti kép miatt kapta a címét és az alábbi kép miatt került ebbe a blogba – igen, megint egy ilyen keménycsávós akadályfutásról érkeztek remek képek. Azért különösen jók, mert ez a verseny Nagy-Britanniában volt, és a britek szeretnek beöltözni, úgyhogy volt, aki a szexi-vicces mankinit választotta, más szmokingban dagonyázta-fagyoskodta-szenvedte végig a távot, hárman pedig Jézusnak öltöztek, kereszttel, és még valaki vitt keresztet, de nem Jézusnak öltözve. Esetleg ő Cirenei Simont jelképezi? A fene se tudja, mindenesetre a fotók nagyon látványosak, kattintson értük, aztán legalul egy szavazattal mondjon véleményt a keménycsávókról!

Távolról sincs vége, olvasson még

A munkanélkülivé vált mentalista máris strandol

2015. február 2., 10:14 Módosítva: 2015-02-03 16:01:57
67

Ön nézi A mentalista című sorozatot? Mi nem, de a főszereplőt, Simon Bakert természetesen mindig figyeljük, tekintettel arra, hogy egyszerre ausztrál és jóképű. A mentalista-rajongóknak nehéz hetek ezek, mivel alig több, mint két hét múlva véget ér a hét (hat és fél) évadon keresztül sugárzott nyomozós műsor. Ahogy nézzük, a forgatást már be is fejezték, mivel a frissen munkanélkülivé vált Simon Baker máris otthon van Sydney-ben és nyaral, sőt, strandol, ahogy szokott. Klikkelje végig a fotókat, aztán a poszt legalján mondjon véleményt! Simon Baker 45 éves.

Minden, ami januárban fröccsent, repedt, szétnyílt vagy feldagadt

2015. február 1., 08:44 Módosítva: 2015-02-02 14:32:12
2

Ha vége van egy hónapnak, azt vagy szelfi-, vagy ketrecharc-összeállítással ünnepeljük meg. Legutóbb az Instagramról válogattunk, úgyhogy most az Ultimate Fighting Championship eseményeinek anyagában turkáltunk egy szaftosat. Ez a szervezet az, amelyik a világ legtöbb ketrecharcosát tömöríti, és a világnak egyre több városában rendeznek most már meccset, a múlt héten például Stockholmban is volt egy.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a 15 éves srác a nővérét akarja lenyomni testépítésben

2015. január 31., 08:23 Módosítva: 2015-01-31 18:12:54
10

Cosmo Taylornak fura neve van, 11 éves kora óta edz, tavaly már igazi versenyen is indult. Íme egy gyúrós skót család legifjabb tagja.

Kesha az ilyen hajléktalannak kinéző pasikra bukik

2015. január 30., 08:28 Módosítva: 2015-01-31 08:28:39
1

Keshával kapcsolatban az egy számán kívül nehéz túl sok konkrétumra emlékezni, de aki csak minimálisan is érdeklődik az amerikai énekesnő iránt, talán tudja, hogy szereti a szakállas férfiakat. Nagyon. Hát most a napokban egy újabb példánnyal fényképezték őt Brazíliában. Az illető nemhogy szakállas, még a haja is hosszú, Brad Ashenfelternek hívják, és Kesha a rádióban Ryan Seacrestnek áradozott arról, hogy mennyire szerelmes belé (mármint Ashenfelterbe), meg hogy kifejezetten szereti, ha egy férfi nem foglalkozik a külsejével, hanem kicsit úgy néz ki, mintha hajléktalan lenne. Mondjuk mi még nem láttunk hajléktalant fecskében, de ez most mellékes.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hah, az ausztrál futballisták szörfözni mentek

2015. január 29., 10:03 Módosítva: 2015-01-29 14:15:49
2

Amikor a képügynökségnél megláttuk, hogy frissen jött egy csomó szörfözős fotó Ausztráliából, rögtön megörültünk, hogy kivételesen nem a futballistákat fényképezték. Aztán kiderült, hogy de: ez nem a Golden Coast nevű hely, ahol szörfverseny szokott lenni, hanem a Golden Coast Suns nevű footycsapat, csak most még nyári szünet van, úgyhogy a tréningszezon kezdete előtt elmentek szörfözgetni egyet egy strandra, amit úgy hívnak, hogy Casuarina Beach. Hát jó nekik, de persze jó nekünk is, mert legalább a képeket megnézhetjük. És mert a poszt legalján egyetlen kattintással megmondhatjuk, tetszettek-e a látottak. Jó nap ez a mai is, na.

Íme valami, amiből Kínában még nincs sorozatgyártás

2015. január 28., 10:27 Módosítva: 2015-08-26 17:47:42
14

A mai posztban egy Edison Fan nevű fiatalembert mutatunk be önnek, aki kínai és férfimodell. Kínában mintha futószalagon gyártanának mindent, de ez alól kivételt képeznek például a férfimodellek: az ázsiai, és főleg a kínai férfiaknak nagyon, nagyon ritkán szokott összejönni a manökenség. De ennek a srácnak összejött, és ebben valószínűleg nagy szerepe volt annak, hogy disszidált Kínából és Új-Zélandon él. Elég látványos Instagramja szerint például ilyen helyeken:

A photo posted by Edison Fan (@edisonfanr) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Így néznek ki ma a Bros tagjai

2015. január 27., 11:40 Módosítva: 2015-01-28 13:26:08
596

1987-ben volt, hogy kb. a semmiből feltűnt a Bros együttes a When Will I Be Famous című számmal, amivel (az USA-n kívül) mindenhol aratott a szőke ikerpárból és barna hajú haverjukból álló fiúcsapat. (Bár akkor még nem hívták az ilyen együtteseket fiúcsapatnak.) A viharos siker azt eredményezte, hogy az egyslágeres előadók közül nagyjából sikerült kitörniük, de azért karrierjük nem tartott tovább pár évnél. Viszont aki tizen- vagy huszonéves volt akkoriban (na jó, inkább csak tizen-), az valószínűleg még mindig emlékszik rájuk a Bravo magazinból meg az éppen frissen bevezetett MTV-ről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így edzenek a vasember-jelöltek

2015. január 26., 10:49 Módosítva: 2015-01-27 10:33:30
1

Éljenek tovább sokáig az ausztrál sportolók, akik egy szál gatyában és fotós jelenlétében szoktak edzeni! Általában a focistákat szoktuk látni (a helyi szó erre a sportra a „footy”), vagy néha rögbiseket, de most egy minitriatlon-verseny lesz Melbourne-ben, és ezek a férfiak erre az eseményre készültek most a hétvégén. Úsztak, futottak, kerékpároztak az ausztrál nyár kellős közepén, nézegesse őket szeretettel, aztán mondjon róluk véleményt a poszt legalján a szavazócsík segítségével!

Távolról sincs vége, olvasson még