horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ma 12 hollywoodi legenda vetkőzik önnek

2015. április 6., 08:24 Módosítva: 2015-04-06 19:39
6

Legutóbb másfél éve karácsonykor volt egy ilyen összeállítás ebben a blogban, és az a jó hírünk van, hogy most meg húsvétra sikerült előásni a fotóarchívum kezelőinek egy sorozatnyi olyan képet, amin az ön kedvenc régi színészei vannak. Némelyik ezek közül elég ritka fotó, úgyhogy valószínűleg ön még egyiket sem látta (nálunk biztosan nem), pedig a legrégebbiek már 60 évesek. Lapozza végig, szavazzon a poszt alján, aztán húsvétoljon tovább még boldogabban!

Megvan az idei első fesztiváltrend

2015. április 5., 09:08 Módosítva: 2015-04-06 07:33
31

A mai poszt fotói még a múlt hétvégén készültek, de eltettük őket erre a jeles napra, ha már ennyi szép és boldog és ünneplő fiatal látható rajtuk. A helyszín Miami, azon belül is az Ultra Music Festival, aminek közönségéből két delikvenst már kiemeltük – most nézze meg a többieket! Vagy pont indiánakció volt a szomszédos jelmezboltban, vagy tényleg a tollas fejdísz lesz az idei fesztiválszezon egyik legmarkánsabb trendje, az Ultrán mindenesetre a félmeztelenül partizók közül a legtöbben ezt a kiegészítőt választották. (Mondjuk nem minta tavaly egy se lett volna belőlük.) Nézze meg őket a képösszeállításban, aztán szavazzon róluk a poszt legalján! Boldog húsvétot!

Ilyen pasik vannak egy valamirevaló táncrealityben

2015. április 4., 08:51 Módosítva: 2015-04-04 17:42
15

A táncosoknak általában van olyan fizikuma, mint a sportolóknak, csak nekik nem tilos vetkőzni – sőt. Az amerikai Dancing With The Stars című műsorban hírességek profi táncosokkal összepárosítva küzdenek egymás ellen a táncparketten, és a műsor jelenlegi évadában a héten volt a latin est, amikor is a férfitáncosok számára fakultatív volt a felsőruházat. Reméljük, ennek a ténynek ön is örülni fog, alább mutatjuk a legjobb fotókat. Szavazni is lehet róluk, kérjük, örvendeztessen meg minket egy vokssal!  

Beazonosítottunk két izmos életművészt

2015. április 3., 08:55 Módosítva: 2015-04-03 12:00
7

Minden évben Miamiben kezdődik a fesztiválszezon az Ultra nevű tánczenei rendezvénnyel. Ennek az előpartiján készült fotókat nézegettük, és mellizmaival igencsak kivillant a többiek közül egy világoskék gatyás fiatalember. A képhez küldött infó szerint a neve Foad, de akárhogy is turkáltuk a netet, a sztori valahogy nem állt össze. Egyre kíváncsiabbak lettünk rá, hogy miért fotózták őt ennyire, ha egyszerűen nincs róla semmi értékelhető találat a keresőkben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennyire azért még nem menő a hajlékonyság

2015. április 2., 09:49 Módosítva: 2015-04-03 14:35
17

Ez a 15 éves indiai srác olyanokat tud, hogy azt még nézni is fájdalmas. Mondjuk csinálni állítólag nem.

30 fájdalmasan bonyolult ketrecharc-póz

2015. április 1., 08:16 Módosítva: 2015-04-01 09:22
3

Minden páros hónapot egy ketrecharcos összeállítással szoktunk kezdeni, és most ez az április sem lesz kivétel. Visszanéztük az Ultimate Fighting Championship márciusi rendezvényein készült fotókat, és kiszedtünk belőle 30 nagyon jót. Ezúttal rúgások-ütések helyett olyan jelenetekre koncentráltunk, amik inkább a birkózásra emlékeztetnek, egyik-másik póznál kész keresztrejtvény megfejteni, hogy melyik végtag kihez tartozik. De vigyázzon, ha kattint, mert egyik-másik összegabalyodott párosnál ezúttal is a vér folyik, ez már csak egy ilyen műfaj. Ha végigklikkelte mind a 30 képet, szavazzon a poszt legalján!

Találja ki, ennek a nőnek mije 132 centis!

2015. március 31., 08:23 Módosítva: 2015-04-01 13:38
51

Minden idők leggenyább beugratós kérdését tartalmazza a cím, de hátha önnek van hatodik érzéke és rájön, hogy mi a válasz. Ön szerint az alábbi nőnek mije 132 centis? Annyit segítünk (vagy talán nehezítünk), hogy a dolognak köze van a testépítéshez. A megfejtés alább olvasható.

Távolról sincs vége, olvasson még

Volt egy kis pankráció a templomban

2015. március 30., 08:05 Módosítva: 2015-03-31 18:45
3

Úgyis olyan régen voltak már utoljára pankrációs fotók ebben a blogban, úgyhogy megörültem, amikor megláttam, hogy a fotóügynökség megint szerzett egy adagot. Az esemény helyszínénél a legnagyobb megrökönyödésemre az szerepelt, hogy Our Lady Star of the Sea Church, azaz ezek szerint ez a kis pankráció egy New Yorki- templomban volt, annak ellenére, hogy a képeken nem igazán néz ki templombelsőnek a ring környezete.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így sztriptízelnek az Éjjel-nappal Budapest pasijai

2015. március 29., 09:10 Módosítva: 2015-03-29 15:55
24

Csodálatos chippendale-jelenettel szolgáltak a napokban az Éjjel-nappal Budapest szereplői. A kvázireality forgatókönyve szerint Bécy (igen, így, ipszilonnal) napisten-showt akart előadni a Symbolban, ami abból állt, hogy Vangelis egyik zenéjére arany színű jelmezben ünnepeltette magát a vendégek előtt. 

A jelenetet szerencsére Dávidék megmentették, a srác Erikkel és Tangóval felmasírozott a színpadra, ahol egy jó kis sztriptízt dobtak be. Mondjuk az összhanggal még vannak gondok, de mint az látható, a kockahasak 50 százalékos arányban megvoltak. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Szatyros néni tüntetett a szőrmés kockahasak ellen

2015. március 28., 09:54 Módosítva: 2015-03-29 09:14
12

Most folyik a torontói divathét, ahol a The Wild North nevű márka is bemutatta a következő ősz-téli szezonra (Kanadában ez nyilván az augusztustól júniusig tartó néhány röpke hónapot jelenti) szánt ruhadarabokat. Ez egy szőrmét használó márka, amivel ugye sok mindenki nem ért egyet, többek között a képeken is látható néni, aki egy tiltakozó táblával szaladt fel a divatbemutatóra, miközben, ha jól látjuk, egy szatyor is volt nála. Az eseményről olyan fotók készültek, amikre, ha ez a blog angolul lenne, az epic és a priceless jelzőket alkalmaznánk, nézze meg a képeket alább! A poszt legalján pedig ön is véleményezheti a kollekciót: ha a nénihez hasonlóan önnek se tetszenek a szőrmés férfiak, kattintson a szárazra!

Egy kubai énekesnő meglovagolta a biodíszletet

2015. március 27., 10:14 Módosítva: 2015-03-27 19:02
4

Niurka Marcos egy 47 éves, kubai születésű celeb. Énekel, színészkedik, realityben szerepel, mindegy, csak hadd mutogassa magát. A Paparazzi TV nevű, spanyol nyelvű, de Miamiben felvett műsorban szerepelt ő nemrég, és ott volt éppen egy kigyúrt-tetovált modell is, az is lehet, hogy csak úgy dísznek. Marcos nem hagyta ki az alkalmat, gyorsan összehasonlította vele a kockahasát, aztán bemutatott néhány szexpózt a fiatalemberrel. Az erről készült fotókat lehet megtekinteni a képösszeállításban, a poszt legalján pedig kérjük, árulja el, hogy Niurka Marcos helyében ön is ilyen lelkesen ugrott volna-e rá erre a fiatalemberre!

Művészneve: A Dagadt Zsidó

2015. március 26., 12:14 Módosítva: 2015-03-26 16:10
37

Ebben a posztban Josh Ostrovskyt mutatjuk be önnek. Ő nem különösebben híres, pedig mindennel próbálkozik, színészkedik, ír, modellkedik, mikor mire van lehetősége. Viszont ha néha valahova beszabadul, mint például legutóbb az mtvU Woodie Awards fantázianevű nemtudjukmire, akkor általában művésznevén szerepel, az Instagramon is ezen a néven vicceskedik.

A művészneve az, hogy The Fat Jew, azaz A Dagadt Zsidó, amiből azt a következtetést vonjuk le, hogy sokkolással szereti felhívni magára a polgárok figyelmét. Ha ez így van, akkor már simán belevehette volna a nevébe azt is, hogy Buzis, mert eléggé az, annak ellenére, hogy Ostrovsky igazából heteroszexuális.

De ő maga nyilatkozta magáról, hogy fiatalabb korában nagyon buzis volt, hát szerintünk bőrtangában még most is egy kicsit az. Ön szeret sokkolódni? Akkor nézze meg a Fat Jew képeit az összeállításban, aztán szavazzon róluk a poszt legalján! Josh Ostrovsky 30 éves.

Azt hittük, egy Superbowl-győztesnek ennél jobb teste van

2015. március 25., 07:33 Módosítva: 2015-03-26 09:42
15

Látta tegnap Gisele Bündchenék nyaralós fotóit? Ön is meg volt lepve egy kicsit a férjen? A szupermodell ura ugyanis Tom Brady, akinek az a foglalkozása, hogy futballista, és mint ilyen, benne volt az idei bajnok csapatban, ők nyerték meg a Superbowlt februárban. Az amerikai futballhoz nagyban hasonlít az ausztrál futball, és rengeteg, de rengeteg ausztrál futballistát mutattunk már ebben a blogban. Lehet, hogy csak azért van, mert már majdnem két hónapja vége a futballszezonnak, de mintha Tom Brady nem ugyanúgy nézne ki, mint ausztrál kollégái. Az európai focistákról nem is beszélve.

Távolról sincs vége, olvasson még

A kis Kamakanaalohamaikalanit izmos apukája strandoltatta

2015. március 24., 09:46 Módosítva: 2015-03-25 09:17
1

A mai posztban Antonio Sabáto, Jr. a főszereplő, ő az az alsónadrágmodell, aki aztán sorozatsztár lett, majd egy celebtáncos vetélkedő kapcsán mutogattunk tavaly. Idén nyaralós képeket kaptunk róla, még március 14-én készültek, de valamiért csak mostanra értek el idáig.

Ezeken a fotókon Sabátóék Hawaii-on vannak, és a szigethez igen szoros szálak fűzik őket: az anyuka, Cheryl Moana Marie itt nőtt fel és lett szépségkirálynő, itt volt a szülők esküvője is (ez Sabáto harmadik olyan kapcsolata, amiből gyerek születik), és a kisfiú második nevét az itteni nyelvből vették: Antonio Kamakanaalohamaikalani Harvey Sabàto III. A Kamakanaalohamaikalani név jelentése: szeretett ajándék a mennyekből.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elég durva horrorshow volt ezen a tetoválós eseményen

2015. március 23., 09:36 Módosítva: 2015-03-24 09:00
1

Elkezdődött egy újabb hét, és ha még nem tért volna magához teljesen, ettől a fotósorozattól valószínűleg azonnal kizökken a hétvége óta tartó szendergésből. Tetoválós kiállításokat és tetovált férfiakat mutattunk már egy csomót, de ezeken a képeken egy olyan New York-i varrós eseményt mutatunk, ahol volt egy kis horrorshow is (vagy kicsit precízebb angol szóval freakshow), amit ha ön megnéz, akkor garantáltan megemlegeti legalább a következő hétvégéig. Kattintson, ha mer, aztán a poszt alján adja meg, hogy mi volt a reakciója! Vigyázat, az igazán durva képek a fotóösszeállítás végén vannak.

Drasztikusat nyiratkozott ez a fekete brit színész

2015. március 22., 08:49 Módosítva: 2015-03-22 14:04
1

Nem ismertük eddig Nicholas Pinnockot, de amint megérkeztek hozzánk a The Royale című bokszolós darab képei, rögtön utánanéztünk neki egy kicsit. A felmenői jamaikaiak, de ő maga brit, és bár egyáltalán nem kezdő a szórakoztatóiparban, a karrierje mintha csak most kezdene felívelni, bár a leghíresebb film, amiben eddig benne volt, a 2011-es Amerika Kapitány. Most mindenesetre a filmezés mellett a színpadon is látható, és ehhez a szerephez levágta a haját és a szakállát is. A képösszeállításban a friss képeket kettő régebbi követi, hogy legyen összehasonlítási alap. Na, hogy tetszik? Nicholas Pinnock 41 éves.

Ez a kanadai magyar fotós nehezen talál modellt ilyen képekhez

2015. március 21., 08:42 Módosítva: 2015-03-22 10:32
134

Mikel Marton egyik videója egyszer csak a Tumblren jött szembe. Rögtön gyanús volt a vezetéknév, és ahogy az a website-járól kiderül, Mikel Marton tényleg magyar származású. Írtam neki egy mailt, hogy mit szólna, ha lenne róla egy poszt ebben a blogban, és benne volt. Kérdéseket is küldtem neki, amikre pár hét elteltével egy olyan csodás választ küldött, hogy azt egy az egyben ideteszem a hajtás utánra, húzás vagy kommentár nélkül – én csak lefordítottam angolról, amit Marton írt. A kérdések magyar származását, pályaválasztását, korai munkáit, modelljeit, a munkái által kiváltott reakciókat, valamit azt firtatták, hogy hogyan éli meg a szinesztéziát, amit szintén említ önmagával kapcsolatban a website-ján.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen pózokban is tetszenek ezek a férfiak?

2015. március 20., 09:03 Módosítva: 2015-03-21 15:03
22

Egy táncosnak pontosan olyan fizikuma van, ahogy sokan az ideális férfit elképzelik: szálkás, izmos, de nem hegynyi, kigyúrt Izom Tibor. Kár, hogy a táncok zömét a közönség zöme nem tekinti különösebben férfias mozgásformának, főleg a klasszikus balettot nem, de mondjuk a kortárs táncot sem igazán. A mai poszt fotóil az Ailey II nevű társulat próbáján készültek New Yorkban, és a fotókon pontosan ezt látja: tökéletesen férfias férfiakat nem éppen férfias pózokban. Önnek azért így is bejönnek? Ha végignézte a képeket, kérjük, adja meg a választ a poszt legalján!

Ilyen testtel is meg lehet élni az aktmodellkedésből

2015. március 19., 09:50 Módosítva: 2015-03-20 06:41
1

Bár tegnap pont egy olyan divatbemutatót szemléztünk, ahol rengeteg különböző testalkatú modell ment végig a kifutón, azért a sokéves átlag azt mutatja, hogy azok a férfimodellek, akik pénzt kapnak a pózolásért-vetkőzésért, általában deltásak, kigyúrtak, sármosak, és ahogy a blog címe is utal rá: kockahasuk van. A mai posztban Frank Chartert mutatjuk be önnek, aki a fentiekhez képest nem egy modellalkat, diákként mégis modellkedéssel egészíti ki az ösztöndíját: matekszakos a bristoli egyetemen, és aktokhoz áll (vagy éppen fekszik) modellt a képzős hallgatóknak. Ezért óránként 20 fontot kap, ami kb. 8500 forint. Lehet, hogy Charternek inkább közgázra kellett volna mennie? Üzleti érzéke mindenképpen van! Ha a képeket megnézte, legalul szavazhat is róluk. Frank Charter 20 éves.

Ez nem vicc, ez japán divat!

2015. március 18., 09:28 Módosítva: 2015-03-19 18:13
20

Hurrá, divathét van Tokióban! Ez azért jó hír, mert érkezett egy szép adag elképesztő kép az egyik helyi tervező/márka, (a) Takeo Kikuchi bemutatójáról. Az öltözékek zöme teljesen leírhatatlan, mindenesetre a háborús bilisisak, a svájci sapka, a giccses ékszerek, a tetoválás és a hózentróger többek között a designer legfrissebb kedvencei közé tartoznak a jelek szerint. Hogy egyiknek mi köze a másikhoz? Mi nem tudtuk megfejteni, de annak mindenképpen örültünk, hogy végre legalább nem a megszokott modellsrácokat lehet látni a kifutón. Önt is gyönyörködteti ez a változatosság? Ma is a poszt legalján van a szavazócsík, kérjük, ott adja meg a választ!

Félmeztelenül karneválozott a tűzoltógárda

2015. március 17., 10:15 Módosítva: 2015-03-17 21:23
30

Majdnem pont egy hónapja tart már a nagyböjt, de Fokvárosban nem veszik olyan szigorúan a karnevál időpontját, mint máshol: a dél-afrikai metropoliszban most farsangoltak egyet. A felvonulásra talán hivatalból úgyis ki kellett menniük a tűzoltóknak, ők meg, ha már ott voltak, nem sima tűzoltókként, hanem szexi tűzoltókként vonultak. A képeket alább láthatja, klikkeljen, de ne csak a fotóra, hanem legalul a szavazócsíkra is! Bejönnek a vetkőző tűzoltók?

Josh Brolin egész jó karban van (ahhoz képest)

2015. március 16., 10:21 Módosítva: 2015-03-16 20:39
1

Először is néhány gyors tény Josh Brolinról, amit ön vagy tud már vagy nem, szóval biztos, ami biztos. Ő egy színész, aki gyerekként benne volt az 1985-ös Kincsvadászokban, aztán később többek között a Nem vénnek való vidékben is, a Milkért pedig Oscarra jelölték. Brolin nem rejti véka alá, hogy nagyon sokat drogozott és piált életében, az ivásból a legutóbbi időkben is voltak problémái. Viszont nagyon szeret szörfözni, és most Hawaii-on le is fotózták közben, és hát ahhoz képest, hogy milyen módszeresen pusztította/pusztítja magát, meglepően jól néz ki, nem? Nézze meg a képeket, aztán a kérdésre a poszt legalján válaszolhat a szavazócsík segítségével. Josh Brolin 47 éves.

Vicces testépítős fotók Svarcival és Darth Vaderrel

2015. március 15., 08:51 Módosítva: 2015-03-15 20:00
2

Még a múlt héten volt a négynapos Arnold Sportfesztivál, de rögtön az első napról mutattunk ebben a posztban két képet, úgyhogy a termés maradékát, úgy is mondhatnánk, javát eltettük egy kicsit későbbre: mára. Az izmos nőket egy másik cikkben már úgyis láthatta, fel van tehát készülve a férfiakra?

Mindannyian Columbusban léptek fel a múlt hétvégén, ahova nemcsak a rendezvény névadója, Arnold Schwarzenegger látogatott el, hanem valamilyen oknál fogva Darth Vader is. Az eseménysorozat ezen a hétvégén Melbourne-ben folytatódik, úgyhogy természetesen friss képeket is talál az összeállítás végén. Ha végiglapozta, kérjük, legalul klikkeljen egyet a nedves/száraz csíkra is vérmérséklete szerint!

Ő az első magyar srác a francia Vogue-ban

2015. március 14., 09:00 Módosítva: 2015-03-15 10:59
175

Elég régen fordult elő utoljára, hogy fotók helyett videókat mutattunk ebben a blogban, de most nyomós okunk van arra, hogy megint elővegyük a régi jó háromvideós formátumot: Zahorán Bertold szerepel a francia Vogue-ban, és a képanyagból Mark Segal filmes verziót is készített hátborzongatóan jó zenével. Ez a fiatalember az első magyar srác, akit figyelemre méltat a francia Vogue, amin annyiban nem lepődünk meg, hogy annak idején szintén Párizsban volt, hogy Zahorán Bertold elérte első nagyobb sikereit modellként. Nagyon bejön ő a franciáknak, úgy látszik.


Bertold, le coup de cœur de Vogue Hommes di VOGUEPARIS

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem véletlen, hogy ezt a D&G reklámot még nem látta

2015. március 13., 10:04 Módosítva: 2015-03-14 08:33
30

Az alábbi reklámban a Dolce & Gabbanának pózol és nyilatkozik egy igen jóképű spanyol fiatalember, bizonyos José Mari Manzanares, igazi teljes nevén José María Dols Samper. Az ilyen hirdetésekben általában modellek, zenészek, vagy sportolók szoktak lenni, és ha úgy vesszük, José Mari Manzanares az utóbbi kategóriába tartozik: torreádorként dolgozik és tett szert hírnévre Spanyolország-szerte.

Távolról sincs vége, olvasson még

Végre egy üdítően normális külsejű focista

2015. március 12., 08:38 Módosítva: 2015-03-12 19:13
44

A focisták többsége ha már sztár, általában csinál valami különlegeset a külsejével. Van, aki a haja miatt emlékezetes, van aki teletetováltatja magát, más pedig annyit gyúr, hogy az valószínűleg a labdarúgáshoz azért nem 100%-ig szükséges – és van, aki ebből többet is csinál egyszerre, például David Beckham. Véletlenül bukkantunk rá a sportfotók között Timm Klose képeire, aki meglepően normálisan néz ki kollégáihoz képest. Németországban született, de svájci állampolgár is, jelenleg a VfL Wolfsburg játékosa. Nézze meg a képeit és csodálkozzon ön is! Ön is felüdült a látványtól? A választ a poszt legalján tudja megadni a szavazócsík segítségével. Timm Klose 26 éves.

Chris Hemsworth végigszexiskedte a kabarét

2015. március 11., 10:58 Módosítva: 2015-03-11 21:50
8

Amíg meg nem választották a világ legszexisebb férfijának, addig Chris Hemsworth onnan volt a legismertebb, hogy már annyi szuperhősös filmben játszotta Thort, hogy nincs kedvünk megszámolni. A kétgyerekes ausztrál apuka a hétvégén (azaz értelemszerűen szombat este) a Saturday Night Live című humorműsorban szerepelt, és egyrészt megvillantotta átváltozóképességét és humorérzékét, másrészt a felsőtestét is muszáj volt megvillantania, ha már ő a világ legszexisebb férfija. A képösszeállításban villantós és nemvillantós fotókat is mutatunk róla, nézze végig őket, aztán szavazzon róluk a poszt legalján! Chris Hemsworth 31 éves.

Ez a nő már hajat nyírni is chippendale-esekkel megy

2015. március 10., 10:08 Módosítva: 2015-03-10 18:22
10

A St. Baldrick's Day kezdeményezés neve Írország védőszentjének, szent Patriknak a nevével viccel, de a kopaszságra utalva. A mozgalom lényege, hogy minél többen nyiratkozzanak kopaszra (bald=kopasz) jótékony célból. A cél a rákos gyerekek megsegítése, és persze azért a nyiratkozás, merthogy a beteg gyerekek is sokszor elvesztik a hajukat a kezelések során. Na, Olivia Newton-John is elment egy ilyen rendezvényre, és mint legutóbb , most is vitt magával egy párat a chippendale-esek közül. A képeket alább láthatja, az alatt pedig egy szavazócsík van. Ha tetszettek a fotók, a nedves, ha nem, a száraz oldalra klikkeljen!

Újra félmeztelen emberek egy tüntetésen, Budapesten!

2015. március 9., 12:14 Módosítva: 2015-03-10 11:00
1

Vasárnap (március 8.) délután volt egy korrupcióellenes tüntetés Budapesten, ami láthatóan lenyűgözte a turistákat. A körülbelül háromezer fős tömeg annyira meggyőzően hömpölygött az Erzsébet térről az Andrássy útra, és még tovább, hogy rengetegen fotózták, videózták. De másfajta reakciót is kiváltott: Putyin látogatása óta először félmeztelen fiatalok mutogatták magukat egy tüntetésen.

Ezúttal viszont nem FEMEN-aktivisták pucérkodtak, hanem külföldinek tűnő fiúk szórakoztak remekül az Andrássy-Bajcsy sarkon álló épület erkélyén: integettek a tömegnek (visszaintegettek nekik), pózoltak a fotósoknak, és maguk is fotózgattak. Nézze meg a vidám ifjúsági válogatottat a galériában, utána pedig döntse el, megérte-e vetkezniük a láthatóan fogalmatlan fiúknak!

Idén is tovább sztárolják Chad le Clost

2015. március 8., 09:27 Módosítva: 2015-03-10 08:54
15

Chad le Clost a 2014-es év férfi úszójának választotta a FINA, azaz a Nemzetközi Úszószövetség (a női díjat Hosszú Katinka kapta meg), plusz a sok érem mellé a dél-afrikai úszónak tavaly már saját márkája is lett – mit várhat tehát ezek után 2015-től?

Távolról sincs vége, olvasson még