2006-ban készült a War in Iraq című magyar pornófilm, amivel az Iszlám Állam kampányolt a Twitteren. A közzétett képet illusztrációnak használták a propagandájukhoz, hogy példázzák, ahogy az iraki-szíriai hadsereg mészárosai egy szunnita nővel erőszakoskodnak. Az amerikai külügy válaszolt is a propagandára, és közzétették, hogy az Iszlám Állam a képet egy magyar pornóból lopta. A filmet ide kattintva bárki megnézheti.

A felnőtt filmet amatőr színészekkel forgatták Szentendre és Pilisborosjenő környékén, a Tutti Frutti Party oldalán elérhető a három részből álló film ma is. A képen látható színésznőről azóta nem lehetett hallani, úgy tudjuk, a forgatás után más pornófilmben nem szerepelt. 

„Abban az időben kedvelt volt a military stílus, elég sok egyenruhás film készült, és ez is egyike ezeknek a filmeknek. Minden ellenkező híreszteléssel ellentétben ez a film nem valódi erőszakot mutat be, hanem egy kitalált, megrendezett történet, megjátszott erőszakkal. A nemi erőszakolós filmek egyébként szintén a pornófilmek egyik ágát képviselik, manapság ez a téma már kevésbé népszerű a magyar nézők körében, a 2000-es évek közepén keresettebb volt" – írta a Velvetnek a Tutti Fruttitól Wally, és hozzátette, hogy nem sokkal a film elkészülte után már loptak fotókat a filmből, ezzel illusztrálva a külföldi médiában az amerikai katonák erőszakos viselkedését. „A forgatás fotói egyébként máig elérhetőek az oldalunkon."

A filmből lopott kép és a film maga is szerzői jogi védelem alatt áll, de a Tutti Frutti Party nem tervez jogi lépéseket. Ennél sokkal nagyobb mértékű lopásokkal sem tudtunk jogilag mit kezdeni, egyetlen egy ellopott fotó miatt nem fordulunk ügyvédhez. ”