A szexi vagy macsó hangulatot több zenész is szereti azzal erősíteni, hogy szexhangokat illeszt a dalaiba. Leginkább a metálosok és a rapperek használják, de Császár Előd sem félt egy közös produkciótól Michelle Wilddal.

Type O Negative

Pete Steele 2010-es haláláig a metál színtér egyik szexistene volt, ezért nem is meglepő, hogy zenekara, a Type O Negative egyik dalában is felbukkan némi dugás. A jó rövid című Unsuccessfully Coping With the Natural Beauty of Infidelityben 3:27-nél kezdődik a nyögdécselés, amit az koronáz meg, hogy utána jó sokszor eléneklik, hogy “I know you're fucking someone else”, azaz tudom, hogy valaki mással kúrsz.

Guns 'N' Roses

A zenekar 1989-es csúcslemezén, az Appetite For Destructionön tűnt fel egy kis szexhang, pontosabban a Rocket Queen közepén. A legendák szerint Axl Rose bevitt egy nőt a stúdióba kefélni, és annak tudtán kívül vették fel a hangokat. Eléggé élvezte.

Ganxsta Zolee és a Kartel

Talán senkit nem lep meg, hogy Ganxstáék 1997-es, Jégre teszlek című lemezén is felbukkan egy jó kis pornós sample. A beszédes című Nincs semmi jobb, mint egy ringyó-ban már az elején beindul a nyögdécselés, amit azért próbáltak kiegészíteni pár valódi dúdolással is.

Mr. Busta

Mr. Busta annyira kötelezőnek érzi a strici imidzset, hogy minden lemezére jut legalább egy Csajozós nóta, amiben jól elmondja, hogy ő mennyit kúr, és mit gondol a nőkről. A második részben az elvárásoknak megfelelően ott figyel egy pornós alap is. Külön érdekesség, hogy felbukkan Game Kutya is, akinek életének izgalmas részeit már kielemeztük nemrég.

Shane 54 feat. Michelle Wild

A DJ-ként Shane 54 néven dolgozó Császár Előd nem bízott semmit a véletlenre, és a szexi hangok produkálására magát Michelle Wildot hívta meg, aki akkoriban minden magyar pornóistennője volt. Ebből persze ki lehet következtetni, hogy a 69 című alkotásban nincs valódi szex, de Vad Katalin annyira profi volt már a kamuélvezésben, hogy itt is megy neki.