A Men's Mag Daily összeszedte a 2014-ben aktív pornószínésznőket, közülük pedig kiválasztották a huszonöt legjobb csajt. A teljes lista ide kattintva csekkolható, az alábbiakban mi a legjobb ötöt mutatjuk be egy-egy videóban. Egyetért az eredménnyel? Tényleg Carter Cruise a nyerő? Ha igen, díjazza öt ponttal, de ha másik pornós a befutó, neki adja a pontokat!

1. Carter Cruise

Az 1991-ben született, atlantai származású Cruise friss hús a szakmában, hiszen mindössze egy éve kezdett el pornózni. Ennek ellenére baromira felkapott, ennyi idő alatt ugyanis majdnem 40 filmet forgattak már vele. Azt bírjuk benne, hogy alig használ sminket, mégis mindig dögös. 

2. Kendra Lust

Kendra Lust nem egy mai csirke, mégis az élmezőnyben van. A 36 éves pornós főiskolát végzett, de nem sokáig dolgozott az egészségügyben. Sztriptíztáncos lett, majd webkamerán keresztül mutogatta magát, mielőtt belekezdett a kemény pornóba viszonylag későn, 2011-ben. 

3. Sinn Sage

Sinn Sage 1983-ban született Kaliforniában. 14 évesen a naplójában megírta, hogy pornósztár szeretne lenni. 2002 körül kezdett el felnőtt filmezni, és a wikipédia szerint több mint 150 produkciót készítettek már vele. Ma már csak leszbikus jeleneteket vállal a kamerák előtt. 

4. Bonnie Rotten

Az 1993-ban született, olasz származású pornós a Miss Dead Indiana szépségverseny egyik korábbi győztese. Karrierjét egy brutális fétismagazinban kezdte, a kíváncsiság hajtotta a felnőtt filmezéshez, a BDSM-szubkultúra vonzotta. 126 filmben játszott eddig, ötöt pedig ő rendezett. 

5. Nicole Aniston

Nicole Aniston most 27 éves, 2010-től pornózik. Az egyik legszebb nőként tartják számon a szakmában, több díjat is bezsebelt már. A wikipédia szerint 158 pornófilmet forgattak vele eddig.