Akik a húsos csajokra buknak, azok jegyezzék meg jól Eliza Allure nevét. A pornós most eléggé felkapott az Evil Angelnél, jó kis jelenetei vannak az új produkciókban. A titka állítólag az, hogy imádja a saját testét, bárhogy is néz ki.

"Nagyon szeretem a testem. Évekbe telt, mire megtanultam szeretni magam, minden egyes csíkot és kilót magamon. Most már könnyű, mert férfiak ezrei indulnak be rám. Amikor rám irányul a kamera, azt képzelem, hogy az egész világ engem akar" - mesélte a Fleshbot pornómagazinnak Allure. "Az első felvételemtől kezdve az utolsóig elutasítom, hogy rossz pornót készítsek. Az egész szívemet beleadom minden egyes jelenetbe. Egy jó forgatási nap teljesen kifáraszt."

A BBW-pornós vágya az, hogy megmutassa a világnak, hogy milyen is az, ha egy intelligens, gyönyörű kövér lány uralja a szakmát. "Senki, és úgy értem, hogy tényleg senki nem dolgozik olyan keményen, mint én, hogy elérje a céljait. Nagyon motivált vagyok, és a társam támogat, hogy sikeres legyek, de én minden nőnek egy példakép szeretnék lenni, hogy elfogadják magukat minden méretben. Azt akarom, hogy a kövér lányok is szexinek érezzék magukat. Meg akarom mutatni nekik, hogy a testük minden centijüknek mennyi férfi örülne, ha simogathatná." 

Ok, sok a duma, lássuk, miről is beszél Allure kisasszony.