Pornósztárként tüntetik fel több helyen is az Éden hotel frissen beköltözött, full sötét játékosát, Beust. Kerekes Beáta többek között a ddfnetwork.com-on található meg, és bár hard videóban nem szerepel, Holly Bond névvel festett testtel meztelenkedik a website-nak.

A csajra sokan ráharaptak, több fórumon is dicsérik és további információkat kérnek róla, abban a tudatban, hogy egy újonc magyar pornósról van szó. 

Kerekes Beáta egyébként nem ismeretlen a média számára sem, legelőször akkor figyeltünk fel rá, amikor a Blikk szerint VV Cristoferrel kavart egy ideig. A tavaly érettségizett lány már akkor sokat járt külföldre dolgozni, és méregdrága Maseratival kocsikázott, amit itthon tíz évesen is 6-7 millióért lehet megvásárolni. 

Beus álláspontja

„A tudtomon kívül keveredtem bele ebbe az undorító dologba! A foci vb idején egy sima testfestős munkára hívtak, ahol Amerikát kellett képviselnem. Fogalmam sem volt róla, hogy rajtam kívül a másik 11 külföldi lány kőkemény pornós. Soha nem pornóztam! Felháborító, ami történt. A szerződésemben sem volt benne, hogy pornós oldalakon használják fel az elkészült anyagot. Ráadásul én beugrós voltam, az egyik lány nem ment el a munkára, ezért engem hívtak. Nagyon megalázó, hogy így átvertek” – mondta el a Velvetnek. 

Azt is közölte, soha nem volt VV Cristofel barátnője. „Mindössze kétszer találkoztam vele életemben, még közös fotónk sincs.”