Ha esetleg nem tudná, hogy hová menjen szabadságra íme pár tipp: ennyi celeb nem tévedhet, ha a fáradalmak kipihenésére szolgáló, strandolós helyekről van szó.

Obamaként akar nyaralni? 

Megoldható. Irány a Necker-sziget! Ez a Brit Virgin-szigetek egyike. Kubától nem messze található. Ha a távolság nem is probléma, az már igen, hogy az úti cél magántulajdonban van. Egész pontosan Richard Bransoné, a Virgin Group alapítójáé, akivel Barack Obama hosszan, és láthatóan vígan nyaralt.

Elérhetőbb hely kell? Miami vakáció!

Lehet, hogy néhány amerikai tinivígjátékban úgy szerepel Miami, ami a tavaszi szünetben bulizó diákoké, de a valóságban A-listás hírességek is előszeretettel járnak ide. Rihanna, Jennifer Lopez és Emma Roberts is elég gyakran megfordulnak itt.

Ennél több kell? Van egy kis pompa Cabo San Lucason.

Ismertebb nevén Cabo (ejtsd: Kabó), egy mexikói településről beszélünk. Elég felkapott hely, ide jár Jennifer Aniston, Jessica Alba, Chrissy Teigen és John Legend is. De itt hempergette meg Justin Bieber Sofia Richie-t, de itt csináltvalamit Patrick Schwarzenegger egy lánnyal, aki nem az éppen akkori barátnője, Miley Cyrus volt.

Valami klasszikus nyaralási helyszínre vágyik? Kövesse Britney Spearst!

Ő ugyanis Hawaiira jár. Amikor csak teheti, oda megy a gyerekeivel.

Dinner in Hawaii. Literally the best!

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Van valami európai? Hohó, de mennyire, hogy van!

George Clooney, Channing Tatum és Madonna is egy Magyarországhoz közeli helyen szoktak előszeretettel nyaralni. Csak Olaszországig, egész pontosan a Comói-tóig kell utazni, hogy ugyanott nyaraljon, mint a már említett sztárok. Clooney-nak nem nehéz, háza van ott, amelyet meg is nézhet ebben a cikkünkben.

Vagy fényűzne és különcködne, mint DiCaprio?

Ha úgy akar nyaralni, mint az Oscar-díjas színész, akkor viszonylag egyszerű dolga van, hisz nem kell mást tennie, mint kibérelnie egy óriási luxusjachtot, amivel olyan ország partja mentén horgonyozhat le, ahol csak akar.

Valami más? Lindsay Lohan hol piheni ki a hétköznapokat?

Ha az egykor botrányos életet élt, de mára már lenyugodott és buddhistává lett színésznő példáját akarja követni, ami a nyaralást illeti, akkor válassza Thaiföldöt. Ő is azt teszi.

Namaste 🙏🏻#thesecret

Lindsay Lohan (@lindsaylohan) által megosztott bejegyzés,

(E!, Perez Hilton)