Vannak, akik nem merik a legcsinosabb lányokat leszólítani – nos, mi ilyen gondokkal nem küzdünk, hanem egyenesen odamegyünk mindenkihez, aki megtetszik. Az mondjuk igaz, hogy ezt csak a Sziget fesztiválon műveljük, és ott sem randit kérünk a csinos lányoktól, hanem csak egy fotót. (Általában igent szoktak mondani, eddig egyvalaki volt csak, aki inkább nem akart szerepelni.)

A nap öt legcsinosabb lányát aztán bepakoljuk egy posztba, és már indulhat is a szavazás, amit tegnap a fenti borítóképen látható hölgy nyert meggyőző fölénnyel. Ebben a posztban most folytatjuk a sort még öt, előnyös külsejű fesztiválozóval, legeltesse a szemét nyugodtan! Aztán ha van kedve, szavazhat is legalul arra, aki az öt közül ön szerint a legcsinosabb.

Csillámló homlokú lány

Egyre nagyobb divat a csillámsmink a fesztiválokon, és az emberek egymásra licitálva egyre nagyobb felületeken csillámozzák össze magukat. Ez a lány például egy akkora szívet csillámozott a homlokára, amekkora csak kifért. Érdekes, hogy míg felső gyanánt csak egy melltartó van rajta, addig alul egy olyan kvázi-ceruzaszoknyát visel, ami irodai ruházatnak is simán beillene.

Vörös hajú lány

Amire azt szoktuk mondani, hogy vörös haj, az általában igazából narancssárgás árnyalatú. Na ennek a lánynak viszont tényleg, rendes, igazi, a piroshoz közel álló vörösre van festve a haja, és döbbenetesen jól áll hozzá az azonos színű rúzs és vicces napszemüveg. Plusz lenge felső és short, klasszikus, taposható cipő, és ezzel ez egy 10/10-es fesztiválozós szett.

Virágos lány

Önmagában is fantasztikusan jó ez az egzotikus, virágos-zebrás mintás, kreatívan dekoltált ruha, de ennek a lánynak meg aztán különösen jól áll. Virágos ő annyiban is, hogy Hawaii-t idéző virágfüzér van a nyakában, igaz, ilyenje az előző, vörös hajú lánynak is volt, csak sárga helyett kékben.

Egyszarvú, de cicafülű lány

Egy ténnyel kell kezdenünk: ő nemcsak azért van bikiniben és neki nemcsak azért van törölköző a vállán, mert jól áll, hanem azért is, mert éppen a Sziget Beach nevű, értelemszerűen strandolós helyszínen ejtőzött a barátjával. Na de egy vérbeli fesztiválozó még a dunábanpancsoláshoz is felvesz legalább egy vicces kiegészítőt. Ez a lány nem tudott választani egy egyszarvúszarv és egy pár cicafül között, úgyhogy felvette mind a kettőt. A végeredmény kicsit fallikus – nem rökönyödnénk meg különösebben, ha ez direkt lenne. Láttunk másokat is műpénisszel a fejükön és egyéb testrészeiken, de őket majd egy másik cikkben mutatjuk meg.

Horgolt ruhás lány

Soroljuk a pozitívumokat az ötödik lány kapcsán. Egy: csinos. Kettő: jófej. Három: nagyon szeretjük a stílusát. A vagányháziasszonyosan megkötött fejkendő sem rossz, de ennél a ruhánál ravaszabb nincsen! Kattintson mindenképpen a fotóra és nézze meg a nagyobb verziót, mert ez retrómintás, színes horgolt csoda igazából totál átlátszó, és a lány csak egy türkiz bikinit visel alatta. Hát nem könnyű a választás az öt közül!

Az ötből önnek ki lett a kedvence ezúttal?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Csinos lányok, hol vagytok? Hát a Szigeten!

A cicafülektől kicsit fallikus lett ez az egyszarv, de a szigetcsütörtök 5 legcsinosabb lánya közül a legbevállalósabb akkor is büszkén viselte.

17 · Aug 11, 2017 12:45pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments