A negyedik részhez érkezett az a posztsorozatunk, amiben a Sziget legcsinosabb lányait keressük. A dolog úgy működik, hogy jártunkban-keltünkben a fesztiválon leszólítjuk azokat a lányokat, akiken megakad a szemünk, és kérünk tőlük egy-egy fotót. Közülük minden nap ötöt posztolunk, de azt olvasóinkra bízzuk természetesen, hogy válasszák ki a legcsinosabbat. Tegnap a fenti, csillámló hajú magyar lány győzött elsöprő fölénnyel, gratulálunk neki! Nézzük, mára kiket találtunk meg.

Testszínű felsős lány

Őrá azért figyeltünk fel, mert egyrészt csinos, másrészt meg mert a sok csillogó-villogó, neonszínű és tiritarka öltözék közül így lehet a legjobban kitűnni: egy minimáldizájnos, nem hivalkodó szettel. Ezen a lányon egy testszínű felső van, ami kicsit olyan, mintha nem is lenne rajta semmi a forrónadrágon kívül, plusz cipő, diszkrét nyaklánc és kész. A sminkje sem hivalkodó, sőt, egyenesen láthatatlan, ami szintén viszonylag ritka a Sziget fesztiválon, ahol a fiúk jó része is visel valamilyen festéket az arcán.

Baywatch-fürdőruhás lány

Az első és a második lány öltözéke között gyakorlatilag csak annyi a különbség, hogy ez a második lány egy olyan fürdőruhát visel, amit mintha a Baywatch forgatásáról orozott volna el. Van hozzá hasonlóan piros köröm és piros cipő – plusz rengeteg báj!

Hippilány

Ez a német lány is mennyire elüt az átlagtól ebben a kislányos-romantikus, népies hímzéssel díszített, egyszerű fehér ruhában! A haja sincs különösebben megcsinálva, mert a természetes szépséghez minek hozzáadni bármit is. A holmiját egy hippis, hímzett tarisznyában hordta, és őszintén szólva eléggé zavarba jött, amikor megkértük, hogy lefényképezhetjük-e, de végül milyen jól sikerült a kép, nem?

Pisztolyos lány

Annyi vízipisztolyt egy gyerekstrandon se lehet látni, mint a Sziget fesztiválon a kánikula legmelegebb óráiban. Ez a lány fegyverrel védi a mojitóját, vagy talán a pomponos fejdíszét? Rajta is van egy adag csillám – gyakorlatilag kevesebb a csillámtalan fesztiválozó idén a Szigeten, mint a csillámlóra sminkelt. De ha egyszer menő és jópofa és jól néz ki, egyszer az évben miért ne?

Szivárványfelsős lány

Egyszer már nyert ebben a posztsorozatban egy szivárványos ruhájú lány, lehet, hogy most megint ez lesz? Az első győztesünknek a nadrágja volt szivárványos, ennek a lánynak azonban a felsője az. A kiegészítőit imádjuk: van karperece, nyaklánca, fülbevalója, rengeteg gyűrűje, még bokalánca is! De persze senki ne csodálkozzon, hogy jó stílusa van ennek a lánynak, hiszen olasz: azt mondta, Róma környékén él. Az olaszokról pedig köztudott, hogy jól öltözködnek. Na de ő az öt közül a legcsinosabb? Mondja meg ön, szavazzon!

Ki a legcsinosabb?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A kevesebb néha szexibb – a Szigeten is

Keressük tovább a fesztivál legcsinosabb lányait, és lám, nem feltétlenül kell szivárványszínbe öltözni, hogy az ember feltűnően szép legyen.

35 · Aug 13, 2017 12:25pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments