A forrónadrág meg a bakancs év(tized)ek óta jellemző fesztiváltrend, újabban viszont egyre több csillámot látunk a lányokon (és a fiúkon is), egy másik egyre erősödő trend pedig a jelmezviselés.

Tavaly is volt egy pizzaszeletnek öltözött személy a szigetes heti trendben, hát idén csak jelmezes fesztiválozókból állítottuk össze ezt a cikket, és úgy ráadásul, hogy a Tini Nindzsa Teknőcnek öltözött különítményt direkt kihagytuk, mert azért mégiscsak vannak elvárásaink a színvonal és az eredetiség terén. Szóval ezúttal jelmezversenyt szerveztünk a Szigetből, ha van kedve, szálljon be ön is a zsűrizésbe! Legalul várjuk a szavazatát!

Szuperhősnő

SZ, mint SZiget, SZ, mint SZuper és SZ, mint SZexi! Kezdjük ezzel a szupervumennel, aki repült is nekünk egyet a fotó kedvéért! A körömlakk kicsit kilóg a koncepcióból, de szinte szégyelljük magunkat, hogy ezt egyáltalán észrevettük, mert egyébként annyira ügyelt ez a hősnő a részletekre: a kesztyű és a lábtyű is teljesen a helyén van. Ráadásul a viselője néz ki annyira jól, hogy simán beletehettük volna a csinoslányos összeállításba is, de ehelyett inkább a heti trendben kötött ki. Kattintson a képre, mert egyébként nem láthatja a teljes fotót!

Traffipax, rendőrnő, banán

A legjobb ennek a társaságnak a jelmezeiben, hogy annyira meglepő a kombináció és a témaválasztás is. Önmagában a szexi rendőrnőn még nem lepődnénk meg különösebben, de zseniális ötlet, hogy van mellé egy két lábon járó, bár sokkal kevésbé szexi traffipax is! Ha nagyon akarjuk, nyilván bele tudjuk kombinálni a képbe a banánt is, de azért a történetnek ezt a részét inkább olvasóink fantáziájára bízzuk.

Lufiséró

Ők nem spilázták túl a jelmezt, mert csak a fejükre húztak egy-egy valamit, de hogy mit, azt annyira nem tudtuk értelmezni, hogy inkább megkérdeztük tőlük, hogy ez mit jelképez. Azt mondták, a hajukat. Hát most már ezt is tudjuk: nekik lufiból van a sérójuk, hármójuknak három külön színben. Nem rossz!

Péniszcsáp

Láttunk már valakit az idei Szigeten, aki egy egyszarvú szarvát viselte a fején, kiegészítve két cicafüllel. Kicsit fallikus volt úgy a kompozíció, hát ez a srác nem bízza a dolgot áthallásokra, hanem kettő darab teljesen konkrét bránerkát visel a csápjai helyén. A szettnek uniszex jelleget kölcsönöz, hogy a férfias felsőt ez a srác úgy hordja, mintha egy női ruha lenne, de közben meg macsósan fehér sportzokni van az egészhez. Ki tud már manapság kiigazodni ezeken a fiatalokon?

Vatikán

Egy komplett vatikáni delegációba is belefutottunk pénteken este. Van püspök, pap, szerzetes és apáca is a társaságban, áldásukat adják az egész fesztiválra, sőt, a Velvet olvasóira is! Az illuminált állapothoz azért az ájtatosságon kívül egy-egy sör is hozzájárul, és ha Teréz anyának volt napszemüvege, nekik miért ne lehetne?

Tündérek

Ön szerint ki nyeri a szigetes jelmezversenyt?

Volt egy kívánságunk: hogy hadd fényképezzük le őket. Teljesítették! Úgyhogy felmerül a lehetőség, hogy ők nem is jelmezben vannak, hanem igazi tündérek. Mindenesetre hozzá kell tennünk, hogy ők is bizonyítják, hogy a fesztiváli jelmezviselés tipikusan csoportos tevékenység, könnyebben vállalja be az ember a hülye öltözéket, ha van mellette még valaki, aki hasonlóan néz ki. Ők hárman például csodálatosan összeöltöztek.

A frizurájuk is hasonló, a szoknyáról, a szárnyakról és a varázspálcáról nem is beszélve ,mindhárman fehér felsőt viselnek. Ettől jó egy jelmez: ha az ember odafigyel a részletekre! Önnek ki tetszett a legjobban? Ha még nem szavazott, kérjük, tegye most, lássuk, ki nyeri a szigetes jelmezversenyt!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kinek a pap, kinek a péniszcsáp – most zsűrizheti a szigetes jelmezversenyt!

Szuperhősnőnek, szexi rendőrnőnek és papnak-apácának öltözött fesztiválozókat is láttunk idén a Szigeten. A fotók frenetikusak, már csak az ön szavazata hiányzik!

23 · Aug 13, 2017 08:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments