Jellegtelen nyomási mező található térségünk fölött

– írja az Országos Meteorológiai Szolgálat a met.hu-n. Ezt mi szívesen lefordítjuk önnek érthető, és a helyzethez jobban illő nyelvezetre:

Idén utoljára baromi jó idő lesz egész hétvégén, úgyhogy adjon bele mindent!

A prognózis szerint a nyár utolsó hétvégéjén kicsattanóan szuper nyári idő lesz, mindenhol 30 fok fölötti hőmérsékletekkel az egész országban. A csúcshőmérséklet szombaton 35, vasárnap 36 fok körül lesz, különösebben esőre nem kell számítani, szóval élvezze ki ezt a fantasztikus időt, mert ezután kb. 9 hónapig most nem lesz több ilyen!

Na nem mintha a távolabbi kilátások pocsék időt ígérnének a jövő hétre, hétfőn valószínű valamennyi eső, de egyébként marad a szép és nyárias klíma, csak azért durván 30 fok fölötti hőmérsékletre nem kell többet számítani, plusz a jövő héten ilyenkor már szeptember lesz, elkezdődik a suli, beindulnak az őszi tévéműsorok, szóval az már egy másik szezon lesz.

Élvezze ezt most még ki utoljára!

Az élvezeteket kezdheti például azzal, hogy alább kinagyítva is megnézi a fent is látható, priceless-kategóriás fotót, de mondjuk ezen kívül azért leginkább strandolást és egyéb olyan tevékenységeket ajánlunk, amiket a szabadban lehet végezni, minimális mennyiségű ruha viselése mellett.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ebbe a hétvégébe mindent adjon bele, ez az utolsó!

Ez az év utolsó 100%-ig nyári hétvégéje, 30 fölött lesz mindenhol a hőmérséklet csodás napsütéssel. Használja ki!

3 · Aug 26, 2017 10:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments