A következő napokban folytatódik a hőség, melynek tetőzése a hét közepén várható, akkor 37, 39 fok is lehet az ország egyes részein. Pénteken nyugat felől megérkezik a hideg levegő első hulláma, akkor záporok, zivatarok is mérséklik majd a nagy meleget. A hét végétől változékony, gomolyfelhős, napos időre számíthatunk záporokkal, zivatarokkal. Visszaesik a nappali felmelegedés mértéke, megszűnik a forróság, de továbbra is meleg, nyári időre számíthatunk

– írja az Országos Meteorológiai Szolgálat, ami póriasan annyit jelent, hogy nagyon meleg van, egy darabig az is marad, aztán csak simán meleg lesz.

Mindezt elmondták mémül is (ön követi az Instagram-oldalukat? Nagyon szórakoztató):

Na és pont ilyen időben nagyon fontos, hogy az ember eleget igyon. Erre viszont nem mindenkinek könnyű rávenni magát – íme, egy kis motiváció, hogy magához vegyen valamit, amiben nincs alkohol, és más egyéb sem, ami megterhelné mondjuk a szívét ebben a hőségben!

1. érv

Salma Hayek vizet iszik 2008 októberében.

2. érv

Reese Witherspoon üdítőt iszik 2016-ban.

3. érv

Cindy Crawford vizet iszik Rómában, 2018-ban. Most már kezd megszomjazni, ugye?

4. érv

Bella Hadid vizet iszik New Yorkban, 2018-ban.

5. érv

Irina Shayk jeget fogyaszt egy divatfotózáson.

6. érv

Tatár Csilla valamilyen matchás italt fogyaszt, többek közt futás után, idén júniusban.

7. érv

Weisz Fanni limonádézik ezen a szép napon.

Igyon ön is sok vizet, napi 2-4 litert, mert ilyen időben a testünk a víztartalma elpárologtatásával hűti magát! Kivéve persze az, akinek valamilyen betegsége van, ilyen esetben érdemes orvost megkérdezni, hogy mennyit érdemes inni.