Országos pályázatot indított a Kereskedelmi és Hitelbank, valamint az Egészséges Nemzetért Alapítvány, K&H Gyógyvarázs néven gyermekkórházak számára. A program keretében a bank és az alapítvány az Országos Egészségügyi Pénztár által finanszírozott, Magyarországon fekvőbeteg szakellátást végző gyermek-szakkórházak, kórházak, klinikák és országos intézetek gyermekosztályai számára pályázatot írt ki eszközök és gyógyászati berendezések beszerzésére.

A pályázatnak tartalmaznia kell egy rövid bemutatkozást a kórház részéről és egy részletes leírást arról, milyen és hány darab eszközt, berendezést igényelnek valamint, hogy az milyen mértékben járul hozzá a kicsik gyógyításához. A részletes kiírási feltételekről az érintettek szakmai kiadványokból is értesülhetnek. A leadási határidő június 11. A pályázat elbírálására a kiírók tekintélyes szakmai zsűrit kértek fel.

A támogatási kezdeményezés másik eleme egy szórakoztató "roadshow": három budapesti és tizenkét vidéki kórházban lép fel az Aranyszamár Színház társulata, felváltva a Vándormesék és a Játékmaci című bábjátékkal. A művészek ajándékokkal is kedveskednek a beteg gyerekeknek.