Fájdalompénzt követel volt menyasszonyától egy indiai férfi, aki korábban hermafrodita volt és csakis az esküvő végett műtette át magát vőlegénnyé, ám arája meggondolta magát.

Az immár 29 éves - és immár - férfi világra jöttekor nem volt könnyű szüleinek eldönteniük, hogy fiuk vagy lányuk született, ugyanis mindkét nem nemi szervei láthatók voltak a babán. Lánynak nevezték el, ám idővel kiderült, hogy mégis inkább fiuk van, mert a lány beleszeretett egy nőbe, a most 25 éves Laurába, olyannyira, hogy házasságot terveztek. Csak hát két nő Indiában nem igazán könnyen léphet hivatalosan is frigyre, ezért aztán vőlegénnyé operáltatta magát a hermafrodita és nevét is férfiasította.

Mikorra mindezzel megvolt, menyasszonya közölte, hogy már mást szeret. Az ejtett vőlegény most "vigaszágon" követeli, hogy arája fizesse meg neki az operáció költségét, 50 ezer rúpiát (200 ezer forintnyi összeget), amelyhez ráadásul még kölcsönbe is verte magát. Közben a menyasszony is hoppon maradt: miután - eredetileg is férfi - jegyese tudomást szerzett "vőlegény-elődjéről", kihátrált a kapcsolatból.