Az agresszívabb, szabad stílusú sízést kedvelőknek fejlesztette ki legújabb kollekcióját az egyik sportruha gyártó cég, ennek köszönhetően a terméket magas minőség, egyéni stílus, design, és funkcionalitás jellemzi.

A gyártó cég profi sportolókkal tesztelte új termékét. A tervezők a szabad stílusú sízéshez elengedhetetlen technológiát ötvözték a divattal, úgy hogy az nem ment a funkcionalitás rovására.

A dzseki különleges bevonatának köszönhetően nem csak intenzív havazás esetén, hanem eséseknél sem ázik át, ezen túl számos többfunkciós zsebbel is ellátták. Külön zseb szolgál a síbérlet, a különböző bankkártyák, a szállodai szobakulcsként funkcionáló adatkártyák tárolására, a mobiltelefon, mp3 lejátszó számára.

A kabátban találhatók még nagyméretű, belülről szellőző és vízálló cipzárral ellátott tároló-zsebek is. A dzseki különlegessége, hogy belső gallér kialakításának köszönhetően, akkor sem horzsolja fel viselője állát, ha a kabát cipzárját teljesen felhúzza. A tépőzáras mandzsettáknak és az összehúzható derékrésznek köszönhetően pedig extrém körülmények között sem juthat hó a kabát belsejébe.

A tervezők gondoltak a hölgyekre is, számukra olyan dzsekit fejlesztettek ki, amely bír a fentiekben felsorolt tulajdonságokkal, plusz szabásvonala nőies és csinos, de csak annyira, hogy viselőjét ne akadályozza a mozgásban.