Szokatlan problémával fordult a 32 éves Nyree Thompson az Atlantic City Resorts kaszinó biztonsági őréhez vasarnap reggel 9.30-kor: a nyolchónapos kismama azt állította, ő most épp szül - írja az AP. A férfi először azt hitte, hogy az előbb még a nyerőgépeknél játszó nő viccel, de amikor elindult a magzatvíz, az őt is meggyőzte, és azonnal hívta a mentőket. "Először nekem próbált könyörögni, hogy ne nyomjak, de csak azt tudtam válaszolni, mondhat ő bármit, ez a baba sajna most azonnal kijön" - emlékszik vissza a kismama, aki egyébként eleinte maga is azt hitte a tolófájásokról, hogy csak bélgázok gyötrik.

A bébi, aki körül végül négy biztonsági ember bábáskodott, pár perccel később valóban rendben megszületett. A 9.40-re odaérkező mentőknek más dolguk szinte nem is maradt, mint hogy megállapítsák, a kihűlés ellen biztonságiőr-egyenruhába bugyolált bébi koraszülött volta ellenére is egészséges. A kicsi a Qualeem nevet kapta.

Steve Callender, a kaszinó biztonsági főnöke a hírügynökségnek nyilatkozva elmondta: 1978 óta dolgozik a kaszinóban, de eddig legfeljebb meghaltak itt emberek, soha nem születtek.