Ovis Onassisok és terhes Gap-rajongók a Millenáris mögött

Őszi boltszemlénk újabb állomásaként a Kisrókus utcában nemrég nyitott Cucclikban jártunk, ahol márkás amerikai kismama- és gyerekcuccok között válogathat a nagyérdemű.


Bár első blikkre turkálónak nézné az ember a sok tarkabarka ruhát a Millenáris Park mögötti boltban, ezek valójában újak, épp csak mindegyikből egy-egy darab van. A tulajdonos a kifutó amerikai modelleket hozza be, és árulja, méghozzá a hazai cuccokkal versenyképes árakon. A Gap és Old Navy terhesnadrágok például egységesen 8900 forintba kerülnek, a pulóverek 6-10 ezer forintba.

A gyerekruhák persze itt sem olcsók, az árak nagyjából a Brendonhoz mérhetőek: a kocsicipők 3800 forint körül mozognak, a többnyire a Macy’s áruház kínálatából származó bébiruhák pedig 3-4 ezer forintosak. Gyerekruhák egyébként egészen 16 éves korig vannak, nagy sláger például a pókemberes pizsama és a Barbie-farmer.

Klikk!


A nadrágokat próbálgatva megint beigazolódnak korábbi teszttapasztalataink, miszerint paneles nadrágot érdemes választani, és nem sima farmert. A belső szűkítővel ellátott farmerek ugyanis szép lassan csúsznak lefelé, hiába vesszük szorosabbra a láthatatlan gumit. A rugalmas pamutpanel ellenben szépen felfekszik az ember hasára, és nem mozdul, persze valóban nem olyan elegáns, mint egy sima farmer.

Pulóvertesztelés közben majdnem hőgutát kaptunk, mivel ezeket a darabokat nem az október közepén tapasztalható 26 fokra méretezték, máskülönben egészen rokonszenves és hordható darabokra bukkantunk. A bordó Old Navy plüsskardigán 5900-ért például egészen a szívünkhöz nőtt, nemkülönben a türkiz-vajszínű-barna csíkos Gap pulóver. Bár a próbafülke nem túl nagyméretű, egy hokedlinek örültünk volna, három nadrágot féllábon ugrálva végigpróbálni még pocak nélkül is elég fárasztó.

A bennünk rejlő stylist a gyermekruhák láttán tört a felszínre, és hol elérzékenyülve, hol hitetlenkedve válogatott a konzervatívabb és a teljesen őrült kreációk között. A szokásos rugdalózó-kis pulcsi-kis nadrág vertikumban olyan gyöngyszemekre bukkantunk, mint a pink hosszúszőrű plüss torreádorkabátka, a lila-rózsaszín párducmintás stretchnadrág és a bolt tulajdonosa által csak kádkilépőként emlegetett anyagból készült rózsaszín kiskabát. Nagyobb gyerekeket kompletten Jackie Onassisnak vagy baseball-játékosnak öltöztethetünk a kínálatból, amennyiben erre vágyunk, de vigyázat: a tapasztalatok szerint maguk a gyerekek választják ki a legelborultabb ruhákat, aztán legyen türelmünk lebeszélni őket róla.

Cucclik
II. ker. Tizedes u. 1.
Tel: 20-9-287-081
Nyitva: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek