Miért jó terhesnek lenni?

Nem, nem arra gondolunk, hogy azért, mert nem vág orrba a lengőajtó, és arra sem, hogy azért, mert átadják a helyet a buszon. Mert ez utóbbi nem is mindig jön be, szóval a kényelmesebb utazásért nem éri meg teherbe esni. Lesz viszont kikerekedett cici, ragyogó hajkorona és jobb esetben kisimult bőr. És egy szexuálisan erősen túlfűtött rövidebb-hosszabb időszak.



A hatalmasra duzzadó melleknek persze csak az amúgy kis méretekkel rendelkezők örülnek. És a pasik. Aztán jön a terhesség klasszikus „földiepret, de rögtön” szakasza, ilyenkor életed párja, akkor is, ha tél van, ezerrel lohol akár éjfélkor az éjjel-nappaliba, hogy mire visszaér, fintorogj egyet a méregdrága gyümölcsre és ártatlan hangon közöld vele, hogy már inkább fokhagymakrémes pirítóst kívánsz.

Bori szerint a hányingerkorszak múltával hirtelen a legtöbb étel vonzónak és kívánatosnak tűnik. Igaz, az utolsó harmadban már sajnos csak egérkének való porciók férnek beléd, így érdemes mikroadagokat felszolgáló helyekre járni, vagy becsomagoltatni mindent.
Terhesen lelkiismeretfurdalás nélkül passzolhatod a mosogatást, a főzést, a bevásárlást, vagy bármilyen egyéb, rád tartozó tevékenységet. A férjed pedig nem neheztel, ha egy magvas eszmefuttatása közepén elalszol este nyolckor.

Szilvi azért szeretett pocakos lenni, mert mikor kisfia rugdosott belül, benne olyan boldogsághormonok szabadultak fel, amelyek egész testét bizsergették. Azt is megállapította, hogy ha sikerül kölcsönkérned 2 terhesnadrágot, akkor a 9 hónap alatt szinte nem is kell ruhára költened.

Viki úgy gondolja, ha terhes vagy, feltételezik rólad, hogy van pasid, barátnőid pedig, akik még férjhez sem mentek, biztosan irigykednek rád. Ezen kívül a falánkságot ráfoghatod a gyerekre, és a hűtő kizabálása után sem kell behúznod a hasad. És a férjed is kiszolgál végre.

Az is igazán szórakoztató, legalábbis a családodnak, mikor a Barátok közt egyetlen epizódja alatt kétszer bőgöd el magad. Az amúgy nem túl érzelgős kismamák is ösztönből simogatják meg pocakjukat, ha a bébi mocorogni kezd. Terhesnek lenni jó.

Oszd meg másokkal is!
Mustra